Bu adam ana hesabın da ban yemeyeceğini bilse orada da kullanır.Usta primesiz kullanicam dedi primesiz dereceliye giremiyo zaten paralı hile ile primeda bile ban yemiyo ondan gereksiz konuşma
Daha önce ban yedim kanka :d seckindeBu adam ana hesabın da ban yemeyeceğini bilse orada da kullanır.
Çünkü eğilimi var ve destekçisi de var !
Ve sen de ona yardım ve bilgi konusun da yardımcı olursun.
Uzun lafın kısası hile ile uğraşan kim var ise mikrofunu açtıktan sonraki seslenişim onlara gelsin
Bence seslenişin hileye kullananlara veya destek çıkanlara değil hile yapılmasına izin verenlere gelsinBu adam ana hesabın da ban yemeyeceğini bilse orada da kullanır.
Çünkü eğilimi var ve destekçisi de var !
Ve sen de ona yardım ve bilgi konusun da yardımcı olursun.
Uzun lafın kısası hile ile uğraşan kim var ise mikrofunu açtıktan sonraki seslenişim onlara gelsin
Yemiyor hocam , Mevlanaci kardeslerime selam olsun :dÖncellikle olumlu cevap verecekseniz lütfen yorum yazın iki farklı CS GO hesabım var biri Seçkin diğeri bedava sürümü bedava sürümde hile kullanıp oynarsam ana Seçkin hesaptan Ban yeme olasılığıvarmı
İp ban yersen giderÖncellikle olumlu cevap verecekseniz lütfen yorum yazın iki farklı CS GO hesabım var biri Seçkin diğeri bedava sürümü bedava sürümde hile kullanıp oynarsam ana Seçkin hesaptan Ban yeme olasılığıvarmı