CS GO Vac Oturumunuzu Doğulayamadı hatası

Reaksiyon skoru
15
Cs go da vac oturumunuzu doğrulayamadı hatası alıyorum. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım, windows defender ı kapattım , Steam i yönetici olarak çalıştırdım, bilgisayarı yeniden başlattım , oyunu silip tekrardan yükledim ancak hiçbir işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Arada sırada bende de oluyordu fakat dosya doğrulama yapıp steami yeniden başlatınca düzeliyordu. Bir kaç sefer dene mutlaka düzelecektir. Biraz bekleyebilirsinde.

Cs go da vac oturumunuzu doğrulayamadı hatası alıyorum. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım, windows defender ı kapattım , Steam i yönetici olarak çalıştırdım, bilgisayarı yeniden başlattım , oyunu silip tekrardan yükledim ancak hiçbir işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Kanka geçenlerde bendede olmuştu 1 gün sonra düzelmişti seninkisi sildikten sonra çalışması gerekti ya

Çözümü yok aynı hatayıçevremde birçok insan alıyor yeni updateyi beklemekten başka çare yok malesef :(

Çözümü yok aynı hatayıçevremde birçok insan alıyor yeni updateyi beklemekten başka çare yok malesef :(
Başka hesaptan girince sıkıntı olmuyor sadece kendi hesabimda bu sıkıntıyla karşılaşıyorum bekliyicez mecbur :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,287
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri