Neler Yeni

CS:GO VAR,MS,SV SORUNU

ffreaky

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar CS:GO oynarken şu değerler arada yükselip fpsimi kötü etkiliyor:
csgo sv.webp
sv 2.webp

Sebebini veya çözümünü bilenler yazabilir mi?

arka tarafta çalıştırdığın uygulamalardan olabilir dikkat etmeni öneririm

Açıkcası çoğu uygulama olabilir yani bilgisayarınızı yoran,donanımını harcanayan her türlü uygulama bunlara sebep oluyor

Açıkcası çoğu uygulama olabilir yani bilgisayarınızı yoran,donanımını harcanayan her türlü uygulama bunlara sebep oluyor
İşlemci ekran kartı kullanımları artmıyor ki

Aynı problemi bende yaşıyorum. 2 gün öncesine kadar bir şey yoktu fakat şu an oyun oynanmayacak derecede lag giriyor ve takılıyor. Harita değiştirip sorunun bilgisayarımdan mı yoksa server kaynaklı bir sorunmu olduğunu anlamaya çalıştım. Dust 2 ve yoğun oyunculu maçlarda var değerinin aşırı arttığını rekabetçi gibi az oyunculu maçlarda normal seyrettiğini gözlemledim. Sorunun tam ve kesin bir çözümünü bulamadım ama bence server kaynaklı bir problem diye düşünüyorum.

ben önce cfg den sonra başlatma seçeneklerin cl_forcepreload 1 komutunu 0 yaptım işe yaradı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben önce cfg den sonra başlatma seçeneklerin cl_forcepreload 1 komutunu 0 yaptım işe yaradı tavsiye ederim

Rekabetçi harici kısımlarda bu sorunun olması doğal, serverdan kaynaklı bir sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,545
Üyeler
173,521
Son üye
Triossy
Geri