Neler Yeni

CS GO WAC'ten Ban Yedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur
Kardeşimle aynı takımda olduğumda bir kaç defa hile kullanıyor. Sonrasında hile kullananla aynı takımda olduğum icin vac ban yedim. Bir kaç kere ticket attım dönüş olmadı. Ban i kaldirma durumum var mıdır?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,219
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Kardeşimle aynı takımda olduğumda bir kaç defa hile kullanıyor. Sonrasında hile kullananla aynı takımda olduğum icin vac ban yedim. Bir kaç kere ticket attım dönüş olmadı. Ban i kaldirma durumum var mıdır?
hile kullanmasına göz yummalıydın

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Öncelikle hile olan takımda olduğun için kesinlikle VAC ban yemezsin, illaki PC'ende herhangi bir hile dosyası tespit edilmiştir ve o yüzden dolayı VAC ban yemişsindir.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Öncelikle hile olan takımda olduğun için kesinlikle VAC ban yemezsin, illaki PC'ende herhangi bir hile dosyası tespit edilmiştir ve o yüzden dolayı VAC ban yemişsindir.
Arkadaşı ona infolarını söylemiştir. O da oyunda info olmamasına rağmen direk oraya oynamıştır. Sürekli bu şekilde oynadığın için seninde hile olduğun düşünülüp sana da ban atılmıştır. O banı kaldıramazsın ayrıca

Rulep

80+ Gold
Hileciye aynı takımdaysan ban yemezsin ama belki hileciyle iletişim halinde olduğun için olabilir yapılacak bir şey yoktur.

NespaY

80+ Silver
CS yi 6 sene oynadım aynı takımda olduğun için ban yemezsin kolpa atma şimdi.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Arkadaşı ona infolarını söylemiştir. O da oyunda info olmamasına rağmen direk oraya oynamıştır. Sürekli bu şekilde oynadığın için seninde hile olduğun düşünülüp sana da ban atılmıştır. O banı kaldıramazsın ayrıca
Doğru söylüyorsun o da olabilir, sonuçta bir maçta oynarken kendi hatalarımızı görmeyiz her zaman bir şeyden dolayı yasaklandığımızda suçsuz olduğumuzu söyleriz, ama her ince ayrıntısına kadar göz önünde bulundurulur o yasak verilirken. Ek olarak overwatch yeme ihtimali de olurdu öbür türlü bilemiyorum.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Afiyet olsun.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
Counter Strike: Geçmiş Olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,196
Üyeler
169,828
Son üye
spiderneco
Top Bottom