Neler Yeni

CS:GO'da haksız ban yer miyim?

GökDağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdulkadir Gökdağ
Merhaba dostlar ben 2018 de açtığım hesapla CS:GO oynamaya devam ediyorum ve şu ana kadar düşük güven faktoru veya herhangi bir yasaklanma almadım fakat çok fazla rapor yiyorum güzel bir envaterim var haksız yere ban yiyen var mı diye araştırma yaptım ve forumlarada birçok kişi var ben CS:GO'da ticaret yapan bir insanım ve envaterimi kaybetmek istemiyorum oynu bırakıp sadece pazar ticaretini sürdürcem CS:GO'da sizce yan hesap açıp onda oynasam nasıl olur alta envaterimin fotosunu bırakıyorum.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    2 MB · Hit: 151

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
eğer çok rapor alırsan seni izlerler ama hile çıkmazsan asla ban yemezsin rahat ol dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haksız yere ban yiyen yok dediğim gibi çok rapor alırsan valve:source seni izler

GökDağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdulkadir Gökdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer çok rapor alırsan seni izlerler ama hile çıkmazsan asla ban yemezsin rahat ol dostum
knk hile çıkmaz zaten hile yapsam böyle bi konu açmazdım ama owerwac da kişiler izlediği için güzel bi vurus yaptıgın zaman adam belki hile diyip geçicek sende boş yere ban yemiş olucaksın yani bunun bi garantisi yok yan hesap açsam benım hesapla ilişkilendirilirmi farklı bi e postadan

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
knk hile çıkmaz zaten hile yapsam böyle bi konu açmazdım ama owerwac da kişiler izlediği için güzel bi vurus yaptıgın zaman adam belki hile diyip geçicek sende boş yere ban yemiş olucaksın yani bunun bi garantisi yok yan hesap açsam benım hesapla ilişkilendirilirmi farklı bi e postadan
asla iliskilenmez sadece yaptığın hesap hilesinde ban yersin epostadan diğer hesaplara vac bulasmaz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Hile çıkmazsan yemezsin.
Ama takımında hile açan varsa ligin sıfırlanır.
Benim olmuştu:

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
bende birkere canım sıkıldı hile açtım ban yedim ama diğer steam hesabımda vac yok

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Merhaba dostlar ben 2018 de açtığım hesapla CS:GO oynamaya devam ediyorum ve şu ana kadar düşük güven faktoru veya herhangi bir yasaklanma almadım fakat çok fazla rapor yiyorum güzel bir envaterim var haksız yere ban yiyen var mı diye araştırma yaptım ve forumlarada birçok kişi var ben CS:GO'da ticaret yapan bir insanım ve envaterimi kaybetmek istemiyorum oynu bırakıp sadece pazar ticaretini sürdürcem CS:GO'da sizce yan hesap açıp onda oynasam nasıl olur alta envaterimin fotosunu bırakıyorum.
Haksız yere yemezsin lakin yedim ettim diyen oluyor ben de 1500+ saat süre var bir sıkıntı yaşamadım yeri geldi hile dediler simple filan muhabbeti oldu ama herhangi bir sorun yaşamadım rapor günde 10 kere yiyordum belki. Ama her şekilde kafam rahat etsin diyorsan aç yan hesap takıl ama telefon numarası aynı kullanma ;)

GökDağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdulkadir Gökdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Haksız yere ban yiyen yok dediğim gibi çok rapor alırsan valve:source seni izan

asla iliskilenmez sadece yaptığın hesap hilesinde ban yersin epostadan diğer hesaplara vac bulasmaz
anladım sağol kanka

Haksız yere yemezsin lakin yedim ettim diyen oluyor ben de 1500+ saat süre var bir sıkıntı yaşamadım yeri geldi hile dediler simple filan muhabbeti oldu ama herhangi bir sorun yaşamadım rapor günde 10 kere yiyordum belki. Ama her şekilde kafam rahat etsin diyorsan aç yan hesap takıl ama telefon numarası aynı kullanma ;)
steam guard aktif etmesem nolur

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
bende birkere canım sıkıldı hile açtım ban yedim ama diğer steam hesabımda vac yok
İkisi de aynı telefon numarasına mı kayıtlı idi?

anladım sağol kanka

steam guard aktif etmesem nolur
Yani aslında hesabın da bir şey olmayacak netice de zevkine takılacağın hesap ise kullanma tabi ;)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum yediğim raporların haddi hesabı yok 5 senedir ban yemedim Ayriyeten Cs de haksız ban yoktur. Zamanında açılmış hile vardır ve sonradan gelen cezası vardır. Hile kullanmadıysan aklında ban yermeyim düşüncesini çıkart.

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
İkisi de aynı telefon numarasına mı kayıtlı idi?

Yani aslında hesabın da bir şey olmayacak netice de zevkine takılacağın hesap ise kullanma tabi ;)
yok ona telefon no eklemedim

Top Bottom