Öncelikle merhaba. Rampage SN-R9 kulaklığa sahibim. CS oynarken sesimin gitmediğini fark ettim. Denetim masasındaki ses ayarlarından mikrofon testi yapınca sesim gidiyor ancak CS oynarken sesim gitmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
oyun için ses kontrol yap eğer sadece cızırtı sesi geliyorsa oyundan çık sağ alttaki ses yerinden ses ayarlarına gir ordan ses denetim masasına girip kayıt bölümüne gir hangi kulaklığı mikrofonu kullanıyorsan varsayılan yap onu sonra csye tekrar girip ayarlardan o mikrofonu seç muhtemelen düzelir . aynı sorunu dün yaşadımÖncelikle merhaba. Rampage SN-R9 kulaklığa sahibim. CS oynarken sesimin gitmediğini fark ettim. Denetim masasındaki ses ayarlarından mikrofon testi yapınca sesim gidiyor ancak CS oynarken sesim gitmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
dostum her şeyi denedim ama çözemedimoyun için ses kontrol yap eğer sadece cızırtı sesi geliyorsa oyundan çık sağ alttaki ses yerinden ses ayarlarına gir ordan ses denetim masasına girip kayıt bölümüne gir hangi kulaklığı mikrofonu kullanıyorsan varsayılan yap onu sonra csye tekrar girip ayarlardan o mikrofonu seç muhtemelen düzelir . aynı sorunu dün yaşadım
eğer oyundaysan ver kod ekliyim bi beraber yapmaya çalışalımdostum her şeyi denedim ama çözemedim![]()
çözdüm eyveğer maçta değilsen
eğer oyundaysan ver kod ekliyim bi beraber yapmaya çalışalım
Nasıl çözdünüz hocamçözdüm eyv