Neler Yeni

CS:GO'da ses karşıya gitmiyor

AvCReiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre AVCU
Öncelikle merhaba. Rampage SN-R9 kulaklığa sahibim. CS oynarken sesimin gitmediğini fark ettim. Denetim masasındaki ses ayarlarından mikrofon testi yapınca sesim gidiyor ancak CS oynarken sesim gitmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir Şahbaz
Bug olabilir bende de dün yaşanmıştı ama reset atınca düzeldi

M U D N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Musab Doğan
Öncelikle merhaba. Rampage SN-R9 kulaklığa sahibim. CS oynarken sesimin gitmediğini fark ettim. Denetim masasındaki ses ayarlarından mikrofon testi yapınca sesim gidiyor ancak CS oynarken sesim gitmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
oyun için ses kontrol yap eğer sadece cızırtı sesi geliyorsa oyundan çık sağ alttaki ses yerinden ses ayarlarına gir ordan ses denetim masasına girip kayıt bölümüne gir hangi kulaklığı mikrofonu kullanıyorsan varsayılan yap onu sonra csye tekrar girip ayarlardan o mikrofonu seç muhtemelen düzelir . aynı sorunu dün yaşadım

AvCReiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre AVCU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun için ses kontrol yap eğer sadece cızırtı sesi geliyorsa oyundan çık sağ alttaki ses yerinden ses ayarlarına gir ordan ses denetim masasına girip kayıt bölümüne gir hangi kulaklığı mikrofonu kullanıyorsan varsayılan yap onu sonra csye tekrar girip ayarlardan o mikrofonu seç muhtemelen düzelir . aynı sorunu dün yaşadım
dostum her şeyi denedim ama çözemedim :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,938
Üyeler
168,058
Son üye