ikiside değil dostum cs goda global olup söyliyorum battlefield 1 veya 5 > cs go + valo oynamadıysan mutlaka dene farkı görSoru başlıkta.
Sizce hangisi?
Son düzenleme:
ikiside değil dostum cs goda global olup söyliyorum battlefield 1 veya 5 > cs go + valo oynamadıysan mutlaka dene farkı görSoru başlıkta.
Sizce hangisi?
Güldürdün. Asıl CS'yi beceremeyen insan valo oynar. CS:GO'da tutunamayan e-sporcular öyle yaptılar mesela.Hocam çok oynayanların %80i sadece çok oynadığı ve valoyu beceremediği için CS yi övüyor gibime geliyor. Sizce de öylemi?
arkadaşın yoksa bi de seçkinin de yoksa cs çok zevksiz geliyor neden bilmiyorum tek başıma girince cs öylesine girdiğim bir oyun gibi oluyor benim için valoya tek girince sarıyor herkes türk olduğu için cs gireceksen faceit girSoru başlıkta.
Sizce hangisi?
E-sporcular için demiyorum. Oyunda mesela çok denk geldim adamın aimi sağlam ama sıfır skill kullanıyor sonra karşıdaki kendinden daha kötü aimli oyuncu onu skillerle alınca valo çöp den başlıyorlar oyunu silmeye kadar gidiyor. Yıllardır sadece aimle oynadığı için oyuna adapte olmakta baya zorlanıyorlar. Herkes için değil genel olarak söylüyorum.Güldürdün. Asıl CS'yi beceremeyen insan valo oynar. CS:GO'da tutunamayan e-sporcular öyle yaptılar mesela.
+++++++++ikiside değil dostum cs goda global olup söyliyorum battlefield 1 veya 5 > cs go + valo oynadıysan mutlaka dene farkı gör
Herkesin oyundan beklentisi farklı. Ben Valorant tarzı oyunları sevmem. Oyunu kısa bir süre oynadım ve 30. levelde solo bir şekilde plat rankına ulaştım. Ranked zaten 20 levelde açılıyordu galiba. Ama Xantares'e Valorant oynatmaya kalksan sinir krizi geçirir mesela.E-sporcular için demiyorum. Oyunda mesela çok denk geldim adamın aimi sağlam ama sıfır skill kullanıyor sonra karşıdaki kendinden daha kötü aimli oyuncu onu skillerle alınca valo çöp den başlıyorlar oyunu silmeye kadar gidiyor. Yıllardır sadece aimle oynadığı için oyuna adapte olmakta baya zorlanıyorlar. Herkes için değil genel olarak söylüyorum.
Yapmaz hocam valoda aimi iyi olan iyi olmuyor, sizi mantıklı biri sanmıştım ama fanboy çıktınız.Herkesin oyundan beklentisi farklı. Ben Valorant tarzı oyunları sevmem. Oyunu kısa bir süre oynadım ve 30. levelde solo bir şekilde plat rankına ulaştım. Ranked zaten 20 levelde açılıyordu galiba. Ama Xantares'e Valorant oynatmaya kalksan sinir krizi geçirir mesela.
Jett uçma skili atınca oyundan tiksinir. Ama hepimiz de biliyoruz ki Xantares 2 hafta oyunu ciddi oynasa bu konuya yazan en iyi valocuyu bile tokatlar.
CS:GO'dan gelen tecrübesi ve aimi 2 haftada hepinizden iyi yapar onu.
Hala aim diyorlar kör olunca da aim kurtarıyor bunlarıYapmaz hocam valoda aimi iyi olan iyi olmuyor, sizi mantıklı biri sanmıştım ama fanboy çıktınız.
Oyundaki skilleri öğrenmek 2 haftadan uzun sürmez. Valorantı çok kapsamlı, mekanikleri harika bir oyun zannedenler genelde Valoranttan önce kaliteli bir FPS oynamamış tayfa oluyor. Çoluk çocuklar yani. Riot'un hedef kitlesi de onlar zaten.Yapmaz hocam valoda aimi iyi olan iyi olmuyor, sizi mantıklı biri sanmıştım ama fanboy çıktınız.