Neler Yeni

CS:GO'mu VALORANT'mı ? Hangisi daha iyi/keyifli?

CS:GO'mu Valorant'mı ? Hangisi daha iyi/keyifli?

• CS:GO

Oylar: 84 54.9%
  • VALORANT

Oylar: 69 45.1%

• Oy kullanan toplam üye
    153

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Soru başlıkta.
Sizce hangisi?
arkadaşın yoksa bi de seçkinin de yoksa cs çok zevksiz geliyor neden bilmiyorum tek başıma girince cs öylesine girdiğim bir oyun gibi oluyor benim için valoya tek girince sarıyor herkes türk olduğu için cs gireceksen faceit gir
Mesaj otomatik birleştirildi:

valonun cs yi geçebilmesi için önce 12 yaş altı bebeleri banlaması lazım

En İyi Cevap
3
Güldürdün. Asıl CS'yi beceremeyen insan valo oynar. CS:GO'da tutunamayan e-sporcular öyle yaptılar mesela.
E-sporcular için demiyorum. Oyunda mesela çok denk geldim adamın aimi sağlam ama sıfır skill kullanıyor sonra karşıdaki kendinden daha kötü aimli oyuncu onu skillerle alınca valo çöp den başlıyorlar oyunu silmeye kadar gidiyor. Yıllardır sadece aimle oynadığı için oyuna adapte olmakta baya zorlanıyorlar. Herkes için değil genel olarak söylüyorum.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Arkadaşlar oyunda karakterlere özel yeteneklerin olması oyunu niye kötü yapsın ??? Şaka mısınız siz gerçekten cs'den ayrılan bir yön bu sadece. Oyunu neden kötü yapsın anlamıyorum. Tamam eleştiremiyorsanız eleştirmeyin ya da oynayamıyorum diyin gidip ' YHaa cS abiğ yıLLarın oYuNu daha iyidiğr tabiğki ' falan demeyin lütfen

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,217
İsim
Abdullah Aydoğdu
E-sporcular için demiyorum. Oyunda mesela çok denk geldim adamın aimi sağlam ama sıfır skill kullanıyor sonra karşıdaki kendinden daha kötü aimli oyuncu onu skillerle alınca valo çöp den başlıyorlar oyunu silmeye kadar gidiyor. Yıllardır sadece aimle oynadığı için oyuna adapte olmakta baya zorlanıyorlar. Herkes için değil genel olarak söylüyorum.
Herkesin oyundan beklentisi farklı. Ben Valorant tarzı oyunları sevmem. Oyunu kısa bir süre oynadım ve 30. levelde solo bir şekilde plat rankına ulaştım. Ranked zaten 20 levelde açılıyordu galiba. Ama Xantares'e Valorant oynatmaya kalksan sinir krizi geçirir mesela.
Jett uçma skili atınca oyundan tiksinir. Ama hepimiz de biliyoruz ki Xantares 2 hafta oyunu ciddi oynasa bu konuya yazan en iyi valocuyu bile tokatlar.
CS:GO'dan gelen tecrübesi ve aimi 2 haftada hepinizden iyi yapar onu.

En İyi Cevap
3
Herkesin oyundan beklentisi farklı. Ben Valorant tarzı oyunları sevmem. Oyunu kısa bir süre oynadım ve 30. levelde solo bir şekilde plat rankına ulaştım. Ranked zaten 20 levelde açılıyordu galiba. Ama Xantares'e Valorant oynatmaya kalksan sinir krizi geçirir mesela.
Jett uçma skili atınca oyundan tiksinir. Ama hepimiz de biliyoruz ki Xantares 2 hafta oyunu ciddi oynasa bu konuya yazan en iyi valocuyu bile tokatlar.
CS:GO'dan gelen tecrübesi ve aimi 2 haftada hepinizden iyi yapar onu.
Yapmaz hocam valoda aimi iyi olan iyi olmuyor, sizi mantıklı biri sanmıştım ama fanboy çıktınız.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
CS bir değerdir 1.5 1.6dır. Awp deagle dır. Saf erkek oyunudur. Valorantla kıyaslanamaz bile. Zaten mekanikleri de tamamen farklı sadece FPS diye kıyaslanamaz bile.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,217
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yapmaz hocam valoda aimi iyi olan iyi olmuyor, sizi mantıklı biri sanmıştım ama fanboy çıktınız.
Oyundaki skilleri öğrenmek 2 haftadan uzun sürmez. Valorantı çok kapsamlı, mekanikleri harika bir oyun zannedenler genelde Valoranttan önce kaliteli bir FPS oynamamış tayfa oluyor. Çoluk çocuklar yani. Riot'un hedef kitlesi de onlar zaten.
LoL, Dota'nın basitleştirilmiş hali. Valorant da CS:GO'nun basitleştirilmiş hali.
LoL oynayan tayfa önceden Dota oynamış olsaydı LoL oynamazdı. Tecrübesizliğinizden Valorant'ı oyun zannediyorsunuz.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
CS:GO der geçerim.
Çocuk oyunu Valo
(Bende Valo oynuyorum bazen ama çocuk değilim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,909
Üyeler
166,851
Son üye
Darvolin
Top Bottom