Neler Yeni

CS:GO'ya yatırdığım parayı en az kayıpla nasıl geri çekebilirim?

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
4-5 skin almıştım toplam 300 400TL değerinde ve paraya ihtiyacım var şu an. En az kayıpla nasıl geri alabilirim?

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
sitede komisyonla satmak bir seçenek. mimum yüzde 50 farklı güvenilir site bulursan yüzde 65 civarı para alırsın. Tabi daha önce kullanmadığın bir siteyse çekmek için biraz daha yatırmanı ister. Oyun hediye etme karşılığı yüzde 25 olması lazım (tam hatırlamıyorum) kayıpla satabilirsin. Aklıma bunlar geldi şuanlık.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sitede komisyonla satmak bir seçenek. mimum yüzde 50 farklı güvenilir site bulursan yüzde 65 civarı para alırsın. Tabi daha önce kullanmadığın bir siteyse çekmek için biraz daha yatırmanı ister. Oyun hediye etme karşılığı yüzde 25 olması lazım (tam hatırlamıyorum) kayıpla satabilirsin. Aklıma bunlar geldi şuanlık.
Hangi siteler hocam, hiç bilgim yok. Öneriniz var mı?

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Bynogame üzerinden satabilirsin ama daha az kayıpla alabileceğin bir yer varsa bilmiyorum.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bynogame üzerinden satabilirsin ama daha az kayıpla alabileceğin bir yer varsa bilmiyorum.
Hocam bi video izledim orda teamfortress'tan bi item alıp satıyordu illa o şekilde mi yapmam gerekiyor tam anlayamadım. AK47-Slate var onu takas teklidi olarak gönderebilir miyim?

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Hangi siteler hocam, hiç bilgim yok. Öneriniz var mı?
Bynogame dışında net olarak güvenli vs. diyebileceğim hiç bir yer yok malesef. Bynogame üzerinden ise yüzde 50 kayıp vardı yanlış hatırlamıyor isem. Biraz bekleyin isterseniz daha fazla bilgisi olan biri yardımcı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bi video izledim orda teamfortress'tan bi item alıp satıyordu illa o şekilde mi yapmam gerekiyor tam anlayamadım. AK47-Slate var onu takas teklidi olarak gönderebilir miyim?
Evet. Steam bakiyesi ile skin vs. satın alıp satıyorsunuz site de.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Bynogame üzerinden zaten siz bir fiyat belirliyosunuz, bir kullanıcı onu alıyor siz de ona takas teklifi atıyorsunuz o şekilde çalışıyor sistem. Eğer sormak istediğiniz şey bu ise.

Daha az kayıpla yapabileceğin siteler elbet vardır ama güvenilir olur mu bilmem şahsen ben her zaman bynogame kullanıyorum cs envanterimi satmak için.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Kaç TL nakit almak istiyorsun hocam ak47den

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
SY
Hocam direkt kullanıcıya satış oluyor mu? oluyorsa bana satabilirsiniz

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
62 civarına gitmis hocam bugün bile kaç tane
4 tane Eternal Fire | Antwerp 2022 var hocam 12tl falan ediyo onlar bi de ben fiyata geçen 70 iken bakmıştım, ondan. 45e de verebilirim .

oluyor sanırım hocam tam bilmiyorum ben de maalesef.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
4 tane Eternal Fire | Antwerp 2022 var hocam 12tl falan ediyo onlar bi de ben fiyata geçen 70 iken bakmıştım, ondan. 45e de verebilirim .

oluyor sanırım hocam tam bilmiyorum ben de maalesef.
Direk Yok diye biliyom Özel'den Konuşun eğer bir birinize güvence sağlayıp anlaşırsanız o sana Parayı atar Sende Steam'den Takas Teklif et diyerek Arkadaşa atabilirsin (Tam hatırlamıyorum ama galiba hediye et seçeneğide vardı var ise direk ordan yolla takas teklifine gerek kalmaz o zaman)

Top Bottom