Cs itemları satıp bırakacağım oyun önerisi

echoes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
rezil hilelerden bıktım, oyun hilelerle ilgili hiçbir şey yapmıyor, premier oynuyorum 15-16k arası her oyun hile var abartısız. tüm eşyaları satıp artık bırakacağım bu oyunu, baldur's gate 3 alacağım ama pc'm biraz az kalabilir ona şu an, onun dışında ne önerirsiniz tercihen devamlı oynayabileceğim online olarak?

Bende csdeki bütün skinleri satıp squad aldiydim kastigindan iade edip battlebit remastered ve rust aldım. Kaldırıyorsa squad ve rust iyidir

ben de aynısını yapıyorum ama oyun almayacağım ekipmana yatırım yapacağım sana da önerim bu

Bende csdeki bütün skinleri satıp squad aldiydim kastigindan iade edip battlebit remastered ve rust aldım. Kaldırıyorsa squad ve rust iyidir
bunlar pubg tarzı oyunlar galiba değil mi, bi alan içinde eşya toplayıp savaşma yani. hiç oynamadım bu tür ama rust niyeyse güzel geliyo eskiden beri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de aynısını yapıyorum ama oyun almayacağım ekipmana yatırım yapacağım sana da önerim bu
aslında çok daha mantıklı. nasıl yapabilirim bunu, eşyaları satıp gerçek paraya nasıl çevireceğim yani

rezil hilelerden bıktım, oyun hilelerle ilgili hiçbir şey yapmıyor, premier oynuyorum 15-16k arası her oyun hile var abartısız. tüm eşyaları satıp artık bırakacağım bu oyunu, baldur's gate 3 alacağım ama pc'm biraz az kalabilir ona şu an, onun dışında ne önerirsiniz tercihen devamlı oynayabileceğim online olarak?
bf6 çek savaştan keyif alırsın

bunlar pubg tarzı oyunlar galiba değil mi, bi alan içinde eşya toplayıp savaşma yani. hiç oynamadım bu tür ama rust niyeyse güzel geliyo eskiden beri

aslında çok daha mantıklı. nasıl yapabilirim bunu, eşyaları satıp gerçek paraya nasıl çevireceğim yani
reklama girmesin ama hem burada hem de başka forumlara baktım cs.money önerenler vardı baya ben de oradan satmayı deneyeceğim

bf6 çek savaştan keyif alırsın
çok hareketli geliyo bana bf oyunları ya biraz midemi bulandırıyo

reklama girmesin ama hem burada hem de başka forumlara baktım cs.money önerenler vardı baya ben de oradan satmayı deneyeceğim
hmm. pek güvenmiyorum ben o tür sitelere ya. en kötü üçe beşe bakmadan steam markette satıp sevdiğim oyunları alırım

oynayacak arkadaşın varsa rust al, yada rainbow six siege x oyna ücretsiz zaten

Ben bıraktım ama satmıyorum. Bekletiyorum. GTA 6 çıkınca satıp gta 6 alacağım.

Ben bıraktım ama satmıyorum. Bekletiyorum. GTA 6 çıkınca satıp gta 6 alacağım.
onu da düşündüm ama tamamen bağı koparmak istiyorum bu oyunla, çok doldum artık. fiyatlar çok değişiyor, son 1 ayda çok yükselmişti her şey keşke satsaydım, geç kaldım.

Sat bakiyeyi beklet. Ben gta 6 bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,348
Üyeler
183,731
Son üye
awesta.26
Geri