Hocam bana hep kasa düşüyor da onları satıyorum genellikle böyle sitelerden falan anahtara çok para vermeden açılıyor muMerhaba, AK Frontside misty skinim var siteye atıp kasa açacağım ama öneri var mı? csskis düşünüyorum genelde de oraya atıyorum fakat başka önerisi olan varsa alabilirim.
Sitelerin kendi içerilerinde kasaları oluyor ama onlardan açıyorsun ama kasa kabul ediyorlar mı para yatırmak için emin değilim kasaları satıp skin alıp yatırabilirsin amaHocam bana hep kasa düşüyor da onları satıyorum genellikle böyle sitelerden falan anahtara çok para vermeden açılıyor mu
CS-Skinsten yatırdım zaten kasa satarak almıştım ak yi can sıkıntısından atasım geldi kumardan farkı olmadığını biliyorum ama bir dahakine skinsclubı denerimdostum benim tavsiyem asla sitelerden hatta oyunda bile açmaman fakat ben illa açacağım diyorsan
skinsvip ve csbloodcase sitelerinden uzak dur resmen dolandırıcılar. keydrop önerirdim fakat oralarda işler biraz karıştı haberin var mı bilmiyorum...
skins club dan açabilirsin
tekrar söylüyorum lütfen yapma kumardan farkı yok ben şuan çok pişmanım çok şükür dersimi aldım artık açmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
paşa paşa paramı yatırıp istediğim skin i alıyorum.
50 dolar yatırıp paramı çöpe atmıyorum en azından
bir dahakine deneme lütfenCS-Skinsten yatırdım zaten kasa satarak almıştım ak yi can sıkıntısından atasım geldi kumardan farkı olmadığını biliyorum ama bir dahakine skinsclubı denerim
planım kaasa açıp sonrasında yükseltici ile katlamayı denemekti yükselticiyi kaldırmışlar 570₺ şuan 7₺ ye dönüştü sitede
ayrıca keydrop olaylarını duydum fakat detayını bilmiyorum varsa anlatan bir konu vs. bildiğin atabilir misin
Batunun videosunu da görmedim kaçırmışım en son fivem dramasının özetini izliyordumbir dahakine deneme lütfenbenim içim acıyor
olayı bende duydum fakat araştırmadım video oyun meyhanesi kanalından bakabilirsin batu abi genelde güzel anlatıyor dramaları
keydropa ne oldukı?dostum benim tavsiyem asla sitelerden hatta oyunda bile açmaman fakat ben illa açacağım diyorsan
skinsvip ve csbloodcase sitelerinden uzak dur resmen dolandırıcılar. keydrop önerirdim fakat oralarda işler biraz karıştı haberin var mı bilmiyorum...
skins club dan açabilirsin
tekrar söylüyorum lütfen yapma kumardan farkı yok ben şuan çok pişmanım çok şükür dersimi aldım artık açmıyorum
paşa paşa paramı yatırıp istediğim skin i alıyorum.
50 dolar yatırıp paramı çöpe atmıyorum en azından
tr de yasaklandı kısa bir süre sonra açıldıkeydropa ne oldukı?