Neler Yeni

cs ranklarınız neler ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
zaten oynamayı bilen adam için rank pek fark etmiyor taktik seviyesi aim seviyesi belli bir yere geliyorki zaten matchmaking de o kadar muazzam oyuncular oynamıyor
Avrupa svleri çok kötü ya yine solo çıkabiliyorsun ama cehennem resmen

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
zaten oynamayı bilen adam için rank pek fark etmiyor taktik seviyesi aim seviyesi belli bir yere geliyorki zaten matchmaking de o kadar muazzam oyuncular oynamıyor
Ben 2 aydır haftada sadece 2-3 rekabetçi maç atan kuzenimi bilirim. Adam her maç mı +30 vurur ? Rank ile alakası yok orası doğru.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Az önce cs ile ilgili bir konudaydım forumun genel rank seviyesini merak ettim mm oynamıyorsanız faceit levelinizi fln atın işte
ben lemim şuanda
pc kaldırmıyor :cry:

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Ben 2 aydır haftada sadece 2-3 rekabetçi maç atan kuzenimi bilirim. Adam her maç mı +30 vurur ? Rank ile alakası yok orası doğru.
Eğer sürekli mm oynamazsan tabikide tam yetenek seviyeni göstermez ben haftada sadece 1 gün giriyorum o da bir kaç el üniversite sınavı olduğu için leme kadar çıktım

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Eğer sürekli mm oynamazsan tabikide tam yetenek seviyeni göstermez ben haftada sadece 1 gün giriyorum o da bir kaç el üniversite sınavı olduğu için leme kadar çıktım
Şöyle bir detay var , kuzenim ısınmadan asla rekabetçi maçlara girmez. 3 saat oynayacaksa rahat yarım saat antrenman yapar çeşitli mapler üzerinde. Ben ise sabah 20 dakika ısınıp geceye kadar oyuna çık-gir yapar "zaten ısınmıştım" derdim ama bunun bir hata olduğunu 2 hafta Nova 2 rankında kalınca anladım 🙂

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
ben herkesin eşit gittiği maçlarda 30un altına 20 küsürlere iniyorum onun dışında genelde 30 küsür 40 oluyor bazen bide internetim 90+ sürekli

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Şöyle bir detay var , kuzenim ısınmadan asla rekabetçi maçlara girmez. 3 saat oynayacaksa rahat yarım saat antrenman yapar çeşitli mapler üzerinde. Ben ise sabah 20 dakika ısınıp geceye kadar oyuna çık-gir yapar "zaten ısınmıştım" derdim ama bunun bir hata olduğunu 2 hafta Nova 2 rankında kalınca anladım 🙂
sadece tek kişiyede bakmıyor rank takımla oynamak lazım 40 vurup kaybettiğim oyun sayısı devasa boyutta

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
ben 10dk ısınmak istesem arkadaşlarım konuşuyor aga gerek yok diye bu arada gençler ciddi üst düzey rütbeler dışında 30 40 vurmanız bir şey ifade etmeyebilir oyun mekanikleriniz iyi olmasada 30 vurulabilir eski demolarımı izliyorum (oyunu önceden baya oynardım leme kadar çıkıp bıraktıydım yeniden başladım ) mg mge demolarım kanalımda var oyun mekaniklerim pek iyi değilmiş ama düz mantık kullanarak vuruyomuşum

Top Bottom