Avrupa svleri çok kötü ya yine solo çıkabiliyorsun ama cehennem resmenzaten oynamayı bilen adam için rank pek fark etmiyor taktik seviyesi aim seviyesi belli bir yere geliyorki zaten matchmaking de o kadar muazzam oyuncular oynamıyor
Ben 2 aydır haftada sadece 2-3 rekabetçi maç atan kuzenimi bilirim. Adam her maç mı +30 vurur ? Rank ile alakası yok orası doğru.zaten oynamayı bilen adam için rank pek fark etmiyor taktik seviyesi aim seviyesi belli bir yere geliyorki zaten matchmaking de o kadar muazzam oyuncular oynamıyor
pc kaldırmıyorAz önce cs ile ilgili bir konudaydım forumun genel rank seviyesini merak ettim mm oynamıyorsanız faceit levelinizi fln atın işte
ben lemim şuanda
Eğer sürekli mm oynamazsan tabikide tam yetenek seviyeni göstermez ben haftada sadece 1 gün giriyorum o da bir kaç el üniversite sınavı olduğu için leme kadar çıktımBen 2 aydır haftada sadece 2-3 rekabetçi maç atan kuzenimi bilirim. Adam her maç mı +30 vurur ? Rank ile alakası yok orası doğru.
Şöyle bir detay var , kuzenim ısınmadan asla rekabetçi maçlara girmez. 3 saat oynayacaksa rahat yarım saat antrenman yapar çeşitli mapler üzerinde. Ben ise sabah 20 dakika ısınıp geceye kadar oyuna çık-gir yapar "zaten ısınmıştım" derdim ama bunun bir hata olduğunu 2 hafta Nova 2 rankında kalınca anladımEğer sürekli mm oynamazsan tabikide tam yetenek seviyeni göstermez ben haftada sadece 1 gün giriyorum o da bir kaç el üniversite sınavı olduğu için leme kadar çıktım
ben herkesin eşit gittiği maçlarda 30un altına 20 küsürlere iniyorum onun dışında genelde 30 küsür 40 oluyor bazen bide internetim 90+ sürekliBen 2 aydır haftada sadece 2-3 rekabetçi maç atan kuzenimi bilirim. Adam her maç mı +30 vurur ? Rank ile alakası yok orası doğru.
Gold nova 3Az önce cs ile ilgili bir konudaydım forumun genel rank seviyesini merak ettim mm oynamıyorsanız faceit levelinizi fln atın işte
ben lemim şuanda
sadece tek kişiyede bakmıyor rank takımla oynamak lazım 40 vurup kaybettiğim oyun sayısı devasa boyuttaŞöyle bir detay var , kuzenim ısınmadan asla rekabetçi maçlara girmez. 3 saat oynayacaksa rahat yarım saat antrenman yapar çeşitli mapler üzerinde. Ben ise sabah 20 dakika ısınıp geceye kadar oyuna çık-gir yapar "zaten ısınmıştım" derdim ama bunun bir hata olduğunu 2 hafta Nova 2 rankında kalınca anladım
ben 10dk ısınmak istesem arkadaşlarım konuşuyor aga gerek yok diye bu arada gençler ciddi üst düzey rütbeler dışında 30 40 vurmanız bir şey ifade etmeyebilir oyun mekanikleriniz iyi olmasada 30 vurulabilir eski demolarımı izliyorum (oyunu önceden baya oynardım leme kadar çıkıp bıraktıydım yeniden başladım ) mg mge demolarım kanalımda var oyun mekaniklerim pek iyi değilmiş ama düz mantık kullanarak vuruyomuşumŞöyle bir detay var , kuzenim ısınmadan asla rekabetçi maçlara girmez. 3 saat oynayacaksa rahat yarım saat antrenman yapar çeşitli mapler üzerinde. Ben ise sabah 20 dakika ısınıp geceye kadar oyuna çık-gir yapar "zaten ısınmıştım" derdim ama bunun bir hata olduğunu 2 hafta Nova 2 rankında kalınca anladım