Neler Yeni

CS SEÇKİN 295 TL OLACAK!

phopshen

80+ Bronze
Düşünceleriniz neler? CS2'yi bilgisayarı açamayacak olanlar almalı mı? Örneğin benim bilgisayar büyük ihtimal cs2yi açmayacak. Almalı mıyım? Csgo'yu oynamayı seviyorum. i3 370m - geforce 315m - 8 gb ram

1684566162303.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Alma. Hevesin kursağında kalır benden söylemesi. Zaten optmizasyonu sorunlu bir oyun şuan. Yüksek pclerde bile düşük fps veriyor. Boşuna alma derim.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Düşünceleriniz neler? CS2'yi bilgisayarı açamayacak olanlar almalı mı? Örneğin benim bilgisayar büyük ihtimal cs2yi açmayacak. Almalı mıyım? Csgo'yu oynamayı seviyorum. i3 370m - geforce 315m - 8 gb ram

Alıntıyı görüntüle
al oyna o parayı çok değil bir kaç haftada katlarsın. her hafta garanti 2 kasa ve 1 item düşürüyorsun 30 40 50 60 70 tl yi bulabiliyor kasalar en kötü kasa 8tl ama o da 2 hafta önce 20tl yi görmüştü zarar etmezsin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut

Alıntıyı görüntüle
hocam alıp almamak sana kalmışta ben geçen aldım paparada cashback vardı 70tl sini geri verdi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bu CS'yi yakından takip edenler bilir, CS2 ile birlikte vuruş hissiyatın da gelişme olacak mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de CS oynayarak kazandığın kasayı para ile mi açıyorsun yoksa oyun sana verdiği gibi aç deyip açabiliyor musun?

phopshen

80+ Bronze
hocam alıp almamak sana kalmışta ben geçen aldım paparada cashback vardı 70tl sini geri verdi
Sanal kartla yapsam gelir dimi yine

Bu CS'yi yakından takip edenler bilir, CS2 ile birlikte vuruş hissiyatın da gelişme olacak mı?

Bir de CS oynayarak kazandığın kasayı para ile mi açıyorsun yoksa oyun sana verdiği gibi aç deyip açabiliyor musun?
Anahtar alıp açabilirsin ancak

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Sanal kartla yapsam gelir dimi yine

Anahtar alıp açabilirsin ancak
gelir hocam bende sanal kartla almıştım, ama 70 tl olmayabilir bende eksta cashbackte vardı, steam de 20 tl veriyordu bide sana özel %15 cashback vardı 50 tl de o vermişti

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
vuruş hissiyatı bayağı iyi olmuş cs2'de
Ben şuan ki halini denemek için girdiğim de adama sıkıyorum ama vurduğuma dair bir hissiyat yoktu bu da epey rahatsız etti beni, eğer bu güncelleme ile düzeldiyse CS geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler bilgi için

Top Bottom