Kaç TLbende 20 tane var prime hesap var ucuza almak istersen yardımcı olurum
Kaç TL
al oyna o parayı çok değil bir kaç haftada katlarsın. her hafta garanti 2 kasa ve 1 item düşürüyorsun 30 40 50 60 70 tl yi bulabiliyor kasalar en kötü kasa 8tl ama o da 2 hafta önce 20tl yi görmüştü zarar etmezsinDüşünceleriniz neler? CS2'yi bilgisayarı açamayacak olanlar almalı mı? Örneğin benim bilgisayar büyük ihtimal cs2yi açmayacak. Almalı mıyım? Csgo'yu oynamayı seviyorum. i3 370m - geforce 315m - 8 gb ram
Alıntıyı görüntüle
hocam alıp almamak sana kalmışta ben geçen aldım paparada cashback vardı 70tl sini geri verdiDüşünceleriniz neler? CS2'yi bilgisayarı açamayacak olanlar almalı mı? Örneğin benim bilgisayar büyük ihtimal cs2yi açmayacak. Almalı mıyım? Csgo'yu oynamayı seviyorum. i3 370m - geforce 315m - 8 gb ram
Alıntıyı görüntüle
vuruş hissiyatı bayağı iyi olmuş cs2'deBu CS'yi yakından takip edenler bilir, CS2 ile birlikte vuruş hissiyatın da gelişme olacak mı?
Sanal kartla yapsam gelir dimi yinehocam alıp almamak sana kalmışta ben geçen aldım paparada cashback vardı 70tl sini geri verdi
Anahtar alıp açabilirsin ancakBu CS'yi yakından takip edenler bilir, CS2 ile birlikte vuruş hissiyatın da gelişme olacak mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de CS oynayarak kazandığın kasayı para ile mi açıyorsun yoksa oyun sana verdiği gibi aç deyip açabiliyor musun?
gelir hocam bende sanal kartla almıştım, ama 70 tl olmayabilir bende eksta cashbackte vardı, steam de 20 tl veriyordu bide sana özel %15 cashback vardı 50 tl de o vermiştiSanal kartla yapsam gelir dimi yine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anahtar alıp açabilirsin ancak
Ben şuan ki halini denemek için girdiğim de adama sıkıyorum ama vurduğuma dair bir hissiyat yoktu bu da epey rahatsız etti beni, eğer bu güncelleme ile düzeldiyse CS geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler bilgi içinvuruş hissiyatı bayağı iyi olmuş cs2'de