Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bir kaç Arkadaşımla konuştum alma felan dedi, değmez dedi.
Sizce değer mi
Sizce değer mi
O eskidendi 4-5 ayda anca parası çıkıyor.Değer. 1-2 ayda verdiğini alıyorsun zaten.
Arkadaşa geçen 50 TL düştü. Her hafta 50 düşürsen 2 bilemedin 3 ayda çıkıyor parası. Yeni sistem çok iyi oldu.O eskidendi 4-5 ayda anca parası çıkıyor.
En son ne zaman oynadın oyunu hile dolu diyon seçkin geldikten sonra 600 saat csgo oynadım cs2 dede devam ediyom. En fazla 2 tane hile gelmiştir oyunaoyun hile dolu valve bunun onune bılerek gecmıyor her 5oyundan 1 i hile illa geliyor low eloda yani düşen kasalardan ederini karşılarsın.
50 tl ye kasa yok şuanda aktif drop kasalarinda 44 en fazla. her haftada düşmez 50 likArkadaşa geçen 50 TL düştü. Her hafta 50 düşürsen 2 bilemedin 3 ayda çıkıyor parası. Yeni sistem çok iyi oldu.
böyle demek yanlış, geçen hafta çarşamba 30 liralık kasa ve 70 liralık usps skini düştü bana. Şansa bağlı.O eskidendi 4-5 ayda anca parası çıkıyor
Hocam zaten pre 400 lira her hafta rüyalar kabuslar düşse bile parası 2-3 aya parası anca çıkar.Arkadaşa geçen 50 TL düştü. Her hafta 50 düşürsen 2 bilemedin 3 ayda çıkıyor parası. Yeni sistem çok iyi oldu.
iyi oynayana hile demekten vazgecin 1200 saatim var max 4 kere gelmistiroyun hile dolu valve bunun onune bılerek gecmıyor her 5oyundan 1 i hile illa geliyor low eloda yani düşen kasalardan ederini karşılarsın.
tabi efenimiyi oynayana hile demekten vazgecin 1200 saatim var max 4 kere gelmistir
yalan mi soylicemtabi efenim
sensinnn tamam konuuyu kirletmee sensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en iiyisi tamammyalan mi soylicem