CS2 Seçkin mantıklı mı ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Arkadaşlar CS2 Seçkin sizce 15$ gibi fiyata mantıklı mı parasını çıkartıyor mu yoksa indirimler varken oyun mu alınmalı sizce?

parasını çıkarması için baya oynaman lazım ben 6 yıldır silah kasası gibi nadir bi kasa düşürmedim ekstra bi şans gerek

parasını çıkarması için baya oynaman lazım ben 6 yıldır silah kasası gibi nadir bi kasa düşürmedim ekstra bi şans gerek
Yani iş şansa da kalıyor eğer prime almazsam bu fiyata oyun alacağım direkt ama cs gibi kalıcı değil tabi

hile var, gerek yok.
Hileden değil aslında kasa skin düşürme mantığından dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynamak hoşuna gidiyorsa al parasının çıkarır mantığıyla alma bence ama yine de getirisi olur
Hocam hoşuna gitmek değil işte arada girerim kasamı düşürürüm getirisi için amaç o yoksa oyun almak daha keyifli ama malum o parayı çıkartabilirsem birde şansıma iyi kasa düşer mantığı var tabi

Oyunlarda aşırı şanssız birisi olarak 15 dolar kaldırdım 2 haftada al yani parasını çıkarıyor (genelde) belki sende çıkarmaz ama net deil

Arkadaşlar CS2 Seçkin sizce 15$ gibi fiyata mantıklı mı parasını çıkartıyor mu yoksa indirimler varken oyun mu alınmalı sizce?
Ben csyi 2016da almıştım. Aldıktan 6 ay sonra bravo kasası düşmüştü ondan 8 sene sonra yani geçen ay yine şansıma 2. bravoyu düşürdüm. "Millet dragon lore çıkarır bize bu gelir" demiyorum ama şans işi. Ama şöyle bir şey var yeni kasa çıktığında seçkinin olduğu için o kasayı düşürürsen iyi paraya satabiliyorsin. 1 ay boyunca yeni kasalar iyi fiyata gidiyor. Şuan acayip hile var. Rekabetçi ve seçkin mod girmeni tavsiye etmem

Deger bi kac hafta once 5 dolarlik skin atti bugun de bir bucuk dolarlik atti. Haftadan haftaya girsen bile mantikli.

Geri