CS2 15 TANE SEÇKİN KASMAK MANTIKLI MI?

Reaksiyon skoru
55
cs2 de 15 hesap kasmak istiyorum sizce mantıklı mı biliyorsunuz ki farm kasıyolar italy ede hepsi 15 saat sürse

ama hocam bunu yapan youtubeden adamlar var ve sadece kasa diye bakmamalı bıçak çıkarma şansın gibi silah kasası şansın silah şansın vs var şans oranlarını bilmiyorum ama çıkaranlar oluyor şuan 4 hesabım var dediğiniz gibi 2 terminal 2 kilovat düştü

ama hocam bunu yapan youtubeden adamlar var ve sadece kasa diye bakmamalı bıçak çıkarma şansın gibi silah kasası şansın silah şansın vs var şans oranlarını bilmiyorum ama çıkaranlar oluyor şuan 4 hesabım var dediğiniz gibi 2 terminal 2 kilovat düştü
Onlar hesaba ai bot atıyor kendi kasıyor botlar, 15 hesabı 1 haftada kasman imkansız gibi bir şey

en kotu ihtimalle 30 haftada verdiginiz parayi amorte edeceksiniz biliyorsunuz di mi? prime 15 dolar, en ucuz kasa 50cent civarlarinda
her şey bir yana o verdiği zamana yazık . Kendisine saygısı olan bir insan hayatta böyle zaman ölüren bir olaya girmez. Ha konu para mı git bir yerde çalış bu paradan kat be kat kazanır zamanını en azından boşa geçirmemiş olursun göze verdiğin zararda ayrı cabası. Gençlik zamanlarını buna heba etme

Gel sana taktik vereyim bunla uğraşıp 15 hesaba vereceğin parayı tut 15x15 225 dolar yapıyor yerinde olsam kasım aralıkta gelecek majoru beklerim kapsüller yüzde yetmiş beş indirime girince 25 centten bir sürü kapsül alıp inirimin bitmesini bekle daha sonra csfloat gibi sitelerde 1-2ay içinde nedeyse kapsul fiyatları 50-60 centlere fırlıyor o şekilde kar ile satarsın bunu şey kazanç yöntemi olarak düşünme misal boş boş skin tutacağıma cs için ayırdığım bütçeyi katlamaya çalışırım

her şey bir yana o verdiği zamana yazık . Kendisine saygısı olan bir insan hayatta böyle zaman ölüren bir olaya girmez. Ha konu para mı git bir yerde çalış bu paradan kat be kat kazanır zamanını en azından boşa geçirmemiş olursun göze verdiğin zararda ayrı cabası. Gençlik zamanlarını buna heba etme
o konuya hic deginmedim citlali cunku konuyu actiysam ve onay gelirse bu isi yaparim hissi geliyor insana, hesaba tek tek girmek bile zaten vakit oldurucu bir sey 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın dediği gibi bu işler bot ile oluyor ayrıca o dediğiniz aktif pool dışındaki seyleri hevesle beklerken kendinizi yipratacaksiniz bunu da düşünün.

Gel sana taktik vereyim bunla uğraşıp 15 hesaba vereceğin parayı tut 15x15 225 dolar yapıyor yerinde olsam kasım aralıkta gelecek majoru beklerim kapsüller yüzde yetmiş beş indirime girince 25 centten bir sürü kapsül alıp inirimin bitmesini bekle daha sonra csfloat gibi sitelerde 1-2ay içinde nedeyse kapsul fiyatları 50-60 centlere fırlıyor o şekilde kar ile satarsın bunu şey kazanç yöntemi olarak düşünme misal boş boş skin tutacağıma cs için ayırdığım bütçeyi katlamaya çalışırım
o zaman öyle yapıyim hocam

ben 3 hesabı zor kasıyorum. belli bir süre sonra bıkkınlık geliyor. hiç uğraşılmaz

ben 3 hesabı zor kasıyorum. belli bir süre sonra bıkkınlık geliyor. hiç uğraşılmaz
hocam şimdi farm yapan lobiler var 1 saatte hemen bitiyor o lobilere ulaşabiliyorsun sadece birbirinizi bıçaklıyorsunuz basit kasılıyor

birçok hesabı aynı anda kasabilirsen mantıklı ama tek tek kasayım dersen hesap başı 3 saat sürer yaklaşık en iyi ihtimale

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri