Papara kullanmıyorum şuan nays mı daha avantajlı gibi duruyor şuan eşya felan alırken baya indirim yapıyorpaparan varsa ordan da oluyor steamde 200tl ye kadar %10 indirim var
Kartın çalışma prensebi vs nasılPapara kullanmıyorum şuan nays mı daha avantajlı gibi duruyor şuan eşya felan alırken baya indirim yapıyor
naysda %20 geri cash veriyor oda 100 lira limiti var 100 liradan fazlası gelmiyorPapara kullanmıyorum şuan nays mı daha avantajlı gibi duruyor şuan eşya felan alırken baya indirim yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartın çalışma prensebi vs nasıl
270 tl den 54 tl cashback veriyor güzel baya üzerine koyar mc alırımnaysda %20 geri cash veriyor oda 100 lira limiti var 100 liradan fazlası gelmiyor
100tl max cashback mi geliyor yoksa max 100 tl mi yatırabiliyorsunnaysda %20 geri cash veriyor oda 100 lira limiti var 100 liradan fazlası gelmiyor
100tl max cashback geliyor100tl max cashback mi geliyor yoksa max 100 TL mi yatırabiliyorsun
iyiymiş la ne zamana kadar geçerli100tl max cashback geliyor
ben aldım 1 hafta önce cashback nedense hala yatmadı bugün canlı destekten yazdım steamden almama rağmen dijital pin aldın diye gözüküyormuş bekliyorum cevaplarınıNays diye bir kart var galiba baya karlı oluyor Cashbackiyle beni bir aydınlatırmısınız nays nasıl bir kart özellikleri neler
bu ay boyunca var her ayda yenileniyoriyiymiş la ne zamana kadar geçerli
war thunderdan alış yaptım 2 saat içinde 100 liram geldiben aldım 1 hafta önce cashback nedense hala yatmadı bugün canlı destekten yazdım steamden almama rağmen dijital pin aldın diye gözüküyormuş bekliyorum cevaplarını
Kaç yaş üstü hesap açabiliyorbu ay boyunca var her ayda yenileniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
war thunderdan alış yaptım 2 saat içinde 100 liram geldi
idkKaç yaş üstü hesap açabiliyor