arturo
80+ Silver
Almaman hata 1 ayda parasını çıkarırsın zaten.cs 2 çıkacağı için seçkin almıyorum ama cs2 csgo ya yama olarak çıkıcak diye okudum sizce almalı mıyım seçkin?
Almaman hata 1 ayda parasını çıkarırsın zaten.cs 2 çıkacağı için seçkin almıyorum ama cs2 csgo ya yama olarak çıkıcak diye okudum sizce almalı mıyım seçkin?
hem dolar arttı hem oyuna hype oldu ben ilk başladığımda 0.05ten sattığım kasalar 30-40 lira şuankasalar en son 5-6 TL ydi ne olduda o kadar piyasa arttı pc ye virüs bulaştı diye 5-6 ay giremedim sadece o kadar arttı mı
1 ayda 4 kasa düşüyor hocam biraz zor çıkartırAlmaman hata 1 ayda parasını çıkarırsın zaten.
18 hafta değil ben onu 8 haftada kara geçiririm 8 hafta sonraki dolar kaç olur onu bilemiyoruz hatta yarın nolucağını bilemediğimiz ülkede bence fiyatları dahada artar kasalarınhem dolar arttı hem oyuna hype oldu ben ilk başladığımda 0.05ten sattığım kasalar 30-40 lira şuan
orası öyle zaten ben dediğim gibi en kötü ihtimal üzerinden hesaplama yaptım hele cs2 çıktığında fiyatlar bir süreliğine tepeyi görür18 hafta değil ben onu 8 haftada kara geçiririm 8 hafta sonraki dolar kaç olur onu bilemiyoruz hatta yarın nolucağını bilemediğimiz ülkede bence fiyatları dahada artar kasaların
teşekkür ederim şuan alıcam öyle diyorsanızorası öyle zaten ben dediğim gibi en kötü ihtimal üzerinden hesaplama yaptım hele cs2 çıktığında fiyatlar bir süreliğine tepeyi görür
Ben 3 haftada 250 lira kazananı bile gördüm şanşa bağlı biraz.hem dolar arttı hem oyuna hype oldu ben ilk başladığımda 0.05ten sattığım kasalar 30-40 lira şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ayda 4 kasa düşüyor hocam biraz zor çıkartır
orası öyle zaten ben dediğim gibi en kötü ihtimal üzerinden hesaplama yaptım hele cs2 çıktığında fiyatlar bir süreliğine tepeyi görür
ilk kasa bu çıktıAlmaman hata 1 ayda parasını çıkarırsın zaten.