ErenMaiky
80+ Silver
gelmiyorkanka cs 2 seçkine indirim geliyor mu peki
gelmiyorkanka cs 2 seçkine indirim geliyor mu peki
aynen bende soracaktım unuttumkanka cs 2 seçkine indirim geliyor mu peki
1. soru cevap: Uzun vadede parası çıktığı için değer
2.soru cevap: haftada 1 kez, 1 kasa ve silah skini veya grafiti alabiliyorsun değeri şansına göre gelir
3. evet alırsın.
bende seçkin var. oyunda seviye atladığında kasa çıkartma sprey sprey olarak 4 tane ürün sunuyor bundan 2 tanesini bedavaya seçip alıyorsun envantere geliyor. ancak her seviye atlamanda değil mesela seviye atladın ya ödülü aldın sonra sana 3-4 gün veya daha sonrasında tekrar seviye atlarsan ödül veriyor yani oturup 2 günde 6 tane ödül alamıyorsun öyle bir sistemi var umarım doğru anlatabilmişimdir
ben kasa kesin seçiyorum skin de silaha ve görünüşe göre alıyorum yoksa beğendiğim bi sprey varsa onu seçiyorum.
1- değer
2- deadmach atarsın
3- kısa vadede çok para bekleme ama alırsın
adam akıllı oyun zevki için seçkine değer
level için taktik falan yok ama ölüm maçında daha rahat level atlarsın
3. soru alırsın ama çok zor şanslı değilsen ortalama haftada 1-2 dolar alıyosun sen hesapla kaç haftada alıcağını
sizce direk rdr 2 almak mantıklı mı ?gelmiyor
valla rdr2 60 dolar olmuş, epicden indirim falan beklesen daha karlısın kasa ile yapılacak bir iş değil o, çok şanslıysan güzel bir drop düşerse 20 dolarlık falan oda çok düşük ihtimal şanslıysan 2-3 ayda anca alırsın. Rutin 1-2 dolarla gidersen alman 1 yıldan uzun süreraynen bende soracaktım unuttum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce direk rdr 2 almak mantıklı mı ?
yoksa cs2 den para biriktirmek mi ?
Mevsimsel indirimlerde 20 dolar oluyor hocam zaten 60 dolar verilmezvalla rdr2 60 dolar olmuş, epicden indirim falan beklesen daha karlısın kasa ile yapılacak bir iş değil o, çok şanslıysan güzel bir drop düşerse 20 dolarlık falan oda çok düşük ihtimal şanslıysan 2-3 ayda anca alırsın. Rutin 1-2 dolarla gidersen alman 1 yıldan uzun sürer
Yanlış bilgilendirme olmasın eğer bi kaç maç atarsan kasa açılıyor yoksa açılmıyor diye biliyorum yani oyuna haftada en az 4-5 saat ayırması lazım.hocam yani her hafta kasa kesin geliyor skin yada grafitide şansa mı geliyor doğrumu anladım ?
yokkanka cs 2 seçkine indirim geliyor mu peki
yok ya 1-2 saatte ortalama oynasa rahat alır kasayıYanlış bilgilendirme olmasın eğer bi kaç maç atarsan kasa açılıyor yoksa açılmıyor diye biliyorum yani oyuna haftada en az 4-5 saat ayırması lazım.
şansına bağlı ya ama ortalama 1 dolar diye hesapla kafandaMevsimsel indirimlerde 20 dolar oluyor hocam zaten 60 dolar verilmez