Curly 35255
80+
arkadaşlar sa cs2 için steamden 105 tl max kasa önerirmisniz bide hesapta hiç skin yok birde aksayı açmak için bi ücret odeyecekmiyim
Hesapta skin yoksa kasa açmak yerine direk skin almak daha iyi bide anahtarda alman gerekir kasayı açman için.arkadaşlar sa cs2 için steamden 105 TL max kasa önerirmisniz bide hesapta hiç skin yok birde aksayı açmak için bi ücret odeyecekmiyim
peki o paraya sg aug veya ak önerirmisin ve sence tek skin mi daha mantıklı 2 3 tane ucuz muHesapta skin yoksa kasa açmak yerine direk skin almak daha iyi bide anahtarda alman gerekir kasayı açman için.
tam 101,91 tl varpeki o paraya sg aug veya ak önerirmisin ve sence tek skin mi daha mantıklı 2 3 tane ucuz mu
sg aug cok kullanmanı önermem kötü silahlar onun yerine ak 47 mac 10 tarzı silahlar daha mantıklıpeki o paraya sg aug veya ak önerirmisin ve sence tek skin mi daha mantıklı 2 3 tane ucuz mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam 101,91 TL var
ak47 hiç kullanamıyorum cok seki yeni basladığım için sg aug dürbünlü ondan daha rahat adam vuruyorum ama ak önerebilirsinsg aug cok kullanmanı önermem kötü silahlar onun yerine ak 47 mac 10 tarzı silahlar daha mantıklı
hocam ben dün 6tl den kapsül aldım 140tl verdim 500tl lik sticker lar çıkarttımak47 hiç kullanamıyorum cok seki yeni basladığım için sg aug dürbünlü ondan daha rahat adam vuruyorum ama ak önerebilirsin
hocam oynamayı öğrendikçe ak m4 gibi silahlara geçiyorsun ilk başta yıllar önce banada zor geliyoduak47 hiç kullanamıyorum cok seki yeni basladığım için sg aug dürbünlü ondan daha rahat adam vuruyorum ama ak önerebilirsin
ak47 hiç kullanamıyorum cok seki yeni basladığım için sg aug dürbünlü ondan daha rahat adam vuruyorum ama ak önerebilirsin
DİREK 100 TL YE ÖNEREBİLİRMİSİN BARİ BİRAZCIK SERİSİ İYİ OLSUNSteam Community Market :: Listings for SG 553 | Aerial (Minimal Wear)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.comSteam Community Market :: Listings for AUG | Tom Cat (Minimal Wear)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.comSteam Community Market :: Listings for AWP | Acheron (Field-Tested)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.comSteam Community Market :: Listings for AK-47 | Uncharted (Field-Tested)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.combiraz para kalıyor güzel sticker comboları bulmaya çalış ama çok fazla verme stickerler güzel diyeSteam Community Market :: Listings for M4A1-S | Flashback (Well-Worn)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com