Neler Yeni

CS2 15 dolarlık skin takası

Burak SR

80+
Merhaba arkadaşlar, Steam hesabıma 15 dolar değerinde skin takası geldi karşılıksız kabul ettim. Daha sonra fark ettim ki bir gün önce Bynogame üzerinden skin satın aldığım satıcıymış kendisini ekledim Steam üzerinden kabul etmedi hala Bynogame desteğe yazdım ''bir hafta sonra geri iade eder misiniz'' cevap verdiler ben de takas isteği açıksa bir yanlışlık varsa tabii ederim dedim.

Steame şikayet etse ban yer miyim her hangi bir dolandırıcılık yapmadım tanımıyorum da kendisini öyle bir insan değilim yoksa bu kadar uğraşmam kendisine iade etmek için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Yuzarsef
hayır yemezsin kardo hatta ben elden para verdim o buradan böyle yapıyor diyip çökedebilirsin (ama yapma haram)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
murat
dostum adam scammer zannedip eklmememiş olabilir ben de kimseyi eklemiyorum ayrıca desteğe falan yazsan bir şey çıkmaz para lazımsa geri sat skini

Burak SR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum adam scammer zannedip eklmememiş olabilir ben de kimseyi eklemiyorum ayrıca desteğe falan yazsan bir şey çıkmaz para lazımsa geri sat skini
Benim ihtiyacım yok çok şükür dost steam 115 level envanterim dolu dolu lazım olsada başkasının parasını harcamak doğru olmaz. Büyük ihtimal yanlışlık oldu dalgınlıktır kendisine iade ederim Bynogame desteğede yazdım zaten ama Steam tarafından her hangi bir problem yaşanmaz değil mi?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
murat
Benim ihtiyacım yok çok şükür dost steam 115 level envanterim dolu dolu lazım olsada başkasının parasını harcamak doğru olmaz. Büyük ihtimal yanlışlık oldu dalgınlıktır kendisine iade ederim Bynogame desteğede yazdım zaten ama Steam tarafından her hangi bir problem yaşanmaz değil mi?
zannetmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom