Filozoffuturev2
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet guzel bir fikir gibi duruyor.Case hardenedin mavilik oranı yüksek overpayli skinlerine bakabilirsin reis ytd
evet guzel bir fikir gibi duruyor.Case hardenedin mavilik oranı yüksek overpayli skinlerine bakabilirsin reis ytd
Bence de yapılacak en iyi tercih o olacaktır hocam.evet guzel bir fikir gibi duruyor.
ugrasip ilgilendiginiz icin minnettarim sagolun.Bence de yapılacak en iyi tercih o olacaktır hocam.
Rica ederim, alıp satarken hangi siteyi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Csfloat öneririm mavilik oranı yüksek overpay olanları oraya sık geliyor ve hemen satılıyor.ugrasip ilgilendiginiz icin minnettarim sagolun.
o cok degisiyor ama nedense genelde overpayli itemler bynogamede cok uyguna geliyorRica ederim, alıp satarken hangi siteyi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Csfloat öneririm mavilik oranı yüksek overpay olanları oraya sık geliyor ve hemen satılıyor.
Önceden ben de bynogame kullanıyordum ancak Saraçhane eylemleri sırasında bulundukları tutumdan dolayı boykot etme kararı aldım. Tabii sizin fikrinizi bilemem yine de almadan önce Csfloat kontrol etmenizi öneririm.o cok degisiyor ama nedense genelde overpayli itemler bynogamede cok uyguna geliyor