Neler Yeni

CS2 beta katılım daveti aldım

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
5200 saati olan bana gelmesin 150 saati olan adama başta gelsin, çok güzel.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r

Ekler

• 86BB25FA-62C5-4E58-8B26-AA5CC5A23768.jpeg
    86BB25FA-62C5-4E58-8B26-AA5CC5A23768.jpeg
    3.9 MB · Hit: 46

Cihangir

80+ Gold

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Arkadaşlar bana davet gelmişti, 1600 saatim var. Oyun kötü falan değil. Optimizasyon anlamında eksikleri var ama görüntü olarak çok iyi. Özellikle Overpass yeniden yapılan maplerden olduğu için baya fark ediyor. Vuruş hissi iyi, hareketler de düzenleniyor, GO ile 1:1 veya daha iyi olmayana kadar durmayacaklardır. Oyunun sınırlı test sürümünde olduğunu unutmayın, daha gidecek yolu var. Ayrıca 3B ses işlemesi çok daha iyi olmuş.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
2-3 sene önce skin changer kullanmıştım 1.5 ay kara listeye mi aldılar acaba

steamini atsana bi
Trust factor düşüren basit rezil 2016 dan kalma bypass yöntemlerini kullanan bir şey kullandıysanız belki olabilir neye göre s2 veriyorlar bilmiyorum cs yi takip etmeyi uzun süre önce bıraktım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Arkadaşlar bana davet gelmişti, 1600 saatim var. Oyun kötü falan değil. Optimizasyon anlamında eksikleri var ama görüntü olarak çok iyi. Özellikle Overpass yeniden yapılan maplerden olduğu için baya fark ediyor. Vuruş hissi iyi, hareketler de düzenleniyor, GO ile 1:1 veya daha iyi olmayana kadar durmayacaklardır. Oyunun sınırlı test sürümünde olduğunu unutmayın, daha gidecek yolu var. Ayrıca 3B ses işlemesi çok daha iyi olmuş.
Kötü değil zaten fazla bug var sadece. Zaten beta oynayan çoğu kişi de bugları geri dönüş olarak göndermiyor. 100-200 saat oynayan adama verirseler olacağı bu. Ayrıca skinlere de bir ayar daha gelmesi lazım çünkü çoğu çok soluk duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trust factor düşüren basit rezil 2016 dan kalma bypass yöntemlerini kullanan bir şey kullandıysanız belki olabilir neye göre s2 veriyorlar bilmiyorum cs yi takip etmeyi uzun süre önce bıraktım
Rastgele veriyorlar.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Kötü değil zaten fazla bug var sadece. Zaten beta oynayan çoğu kişi de bugları geri dönüş olarak göndermiyor. 100-200 saat oynayan adama verirseler olacağı bu. Ayrıca skinlere de bir ayar daha gelmesi lazım çünkü çoğu çok soluk duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rastgele veriyorlar.
Pek geniş bir envanterim yok ama elimdeki 3-5 skinin görüntüsünü beğendim ben. Zaten şu über pahalı skinlerden dolayı yine düzenlemeler yapılacaktır. Yaklaşık 3-4 saat denedim hocam, kendim fps drop dışında buga rastlamadım ama cidden işini bilen kişilere dağıtılması gerekiyormuş. Yani 3-4 maç oynayıp ayarları kurcalamak dışında pek bir şey yapmadım açıkçası. Daha geniş bir zamanda yine kurcalamak isterim ama fps zaten düşükken ve drop yiyorken bir de kim kayıt alacak... Buglara rastlasam dahi muhtemelen doğru şekilde bildiremeyeceğim.

Buyrun hocam son yazdığımda neyi komik buldunuz yardımcı olayım?
Pardon yanlış etiket, düzelttim.
@suat_tvk

Top Bottom