S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
recoil değişmemiştir yaHocam silah mekanikleri bambaşka olmuş mermiler sürekli rastgele gidiyor gibi
recoil değişmemiştir yaHocam silah mekanikleri bambaşka olmuş mermiler sürekli rastgele gidiyor gibi
Öyle deniyorda yeni cross mevzusundan mıdır silah animasyonundan mıdır nedir çok farklı hissettiriyor denemeden anlayamazsınızrecoil değişmemiştir ya
dimi ...5200 saati olan bana gelmesin 150 saati olan adama başta gelsin, çok güzel.
banada gelmedi bra5200 saati olan bana gelmesin 150 saati olan adama başta gelsin, çok güzel.
ah lan dayıbanada gelmedi bra
olm bana gelmezse var ya yakarım ortalığı ömrümü verdim lan benAlıntıyı görüntüle
Hocam 16k saat Faceit oynamadan ne yaptın.Alıntıyı görüntüleHayatını mı vermişsin
Trust factor düşüren basit rezil 2016 dan kalma bypass yöntemlerini kullanan bir şey kullandıysanız belki olabilir neye göre s2 veriyorlar bilmiyorum cs yi takip etmeyi uzun süre önce bıraktım2-3 sene önce skin changer kullanmıştım 1.5 ay kara listeye mi aldılar acaba
steamini atsana bi
Kötü değil zaten fazla bug var sadece. Zaten beta oynayan çoğu kişi de bugları geri dönüş olarak göndermiyor. 100-200 saat oynayan adama verirseler olacağı bu. Ayrıca skinlere de bir ayar daha gelmesi lazım çünkü çoğu çok soluk duruyor.Arkadaşlar bana davet gelmişti, 1600 saatim var. Oyun kötü falan değil. Optimizasyon anlamında eksikleri var ama görüntü olarak çok iyi. Özellikle Overpass yeniden yapılan maplerden olduğu için baya fark ediyor. Vuruş hissi iyi, hareketler de düzenleniyor, GO ile 1:1 veya daha iyi olmayana kadar durmayacaklardır. Oyunun sınırlı test sürümünde olduğunu unutmayın, daha gidecek yolu var. Ayrıca 3B ses işlemesi çok daha iyi olmuş.
Rastgele veriyorlar.Trust factor düşüren basit rezil 2016 dan kalma bypass yöntemlerini kullanan bir şey kullandıysanız belki olabilir neye göre s2 veriyorlar bilmiyorum cs yi takip etmeyi uzun süre önce bıraktım
Pek geniş bir envanterim yok ama elimdeki 3-5 skinin görüntüsünü beğendim ben. Zaten şu über pahalı skinlerden dolayı yine düzenlemeler yapılacaktır. Yaklaşık 3-4 saat denedim hocam, kendim fps drop dışında buga rastlamadım ama cidden işini bilen kişilere dağıtılması gerekiyormuş. Yani 3-4 maç oynayıp ayarları kurcalamak dışında pek bir şey yapmadım açıkçası. Daha geniş bir zamanda yine kurcalamak isterim ama fps zaten düşükken ve drop yiyorken bir de kim kayıt alacak... Buglara rastlasam dahi muhtemelen doğru şekilde bildiremeyeceğim.Kötü değil zaten fazla bug var sadece. Zaten beta oynayan çoğu kişi de bugları geri dönüş olarak göndermiyor. 100-200 saat oynayan adama verirseler olacağı bu. Ayrıca skinlere de bir ayar daha gelmesi lazım çünkü çoğu çok soluk duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rastgele veriyorlar.
e sporcu berk tepenin 15K saati var. saat basmadıysan fplde olman lazımAlıntıyı görüntüleHayatını mı vermişsin