Yardım Cs2 bilgisayarımın gösterilen Genel fpsi ve bendeki fark

Esr1964

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarım RTX 4060 ve 7 7735HS bileşenlerine sahip. CS2'de yapılan testlerine baktığımda low graphics'de 200-250, yüksekde 160-180 vb. sonuçlar çıkıyor. Benzer sorun Rainbow Six Siege'de oluyor; mesela DLSS olmadan 200 fps alabileceğim görünürken, ben grafiği düşürsem ve DLSS açsam bile 120-140 arası oluyor. Moral bozucu, yardım edebilecek biri olursa mutlu olurum. Ayrıntılı bilgi istenirse gönderebilirim.
Bilenler için şuan win 11 normale göre daha iyi olduğu için Ghost spectre kullanıyorum etkisi olduğunu düşünürseniz belirtin.

MSI afterburnerdan C.Power ve G.Power baksana

Ekler

• 11501.webp
    11501.webp
    2.2 MB · Hit: 28
Bu şekilde yanlış birsye yaptıysam söyleyin
40w kullanıyor.

Adaptör takılı ve yüksek performastaysa bu düşük güç tüketen gpulu laptop almışsın demektir. Testeki laptoplar daha yüksek wattır.

Genelde 45w oluyor minimum ki bunun üstüne oc yapsanız bile pek artmaz genelde. Laptop alırken dikkat etmelisiniz gpu wattına ve laptopun yanında gelen adaptörün wattına

üstteki arkadaş haklı 40 watt ekran kartından performans beklemem. benim ekran kartı 220 watt masaüstü anca performans veriyor.

Bilgisayarı aldığım yerde 75 watt yazıyordu acer ANV15-41 4060 ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstteki arkadaş haklı 40 watt ekran kartından performans beklemem. benim ekran kartı 220 watt masaüstü anca performans veriyor.
40w kullanıyor.

Adaptör takılı ve yüksek performastaysa bu düşük güç tüketen gpulu laptop almışsın demektir. Testeki laptoplar daha yüksek wattır.

Genelde 45w oluyor minimum ki bunun üstüne oc yapsanız bile pek artmaz genelde. Laptop alırken dikkat etmelisiniz gpu wattına ve laptopun yanında gelen adaptörün wattına
Bilgisayarin kendi sitesinde 75 w gözüküyor

Ayrıca yüksek ayarlarda da düşük de de 120 fps alıyorum düşüp yükselmesi gerekmez mi?

Chatgptye ekran kartı güç ayarları yazın. bütün hepsini yüksek performansa alın sorun düzelmezse ben iade ederdim. Bios Update vs. Yapılabilir ama ben uğraşmazdım dediğim gibi 40 watt çalışan ekran kartı normal 4060ın 4te 1i filan olur. Ki 4060 ya çok çok iyi bir kart değil. Paraya yazık.

Zaten 35 k ya aldım çok bir performans bekleyemem. Gptde verilen ayarlara güvenmiyorum. Sizin ayarlarınızı alabilirsem olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chatgptye ekran kartı güç ayarları yazın. bütün hepsini yüksek performansa alın sorun düzelmezse ben iade ederdim. Bios Update vs. Yapılabilir ama ben uğraşmazdım dediğim gibi 40 watt çalışan ekran kartı normal 4060ın 4te 1i filan olur. Ki 4060 ya çok çok iyi bir kart değil. Paraya yazık.
Sizin configinizi alabilirim ekrna kartı ayarı için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,860
Üyeler
183,348
Son üye
yusuf1123
Geri