Yardım CS2 Bu İtemi Nasıl Değerlendirebilirim

Merhabalar, cs2 oynarken bu item düştü bunu nasıl değerlendiririm? Bynogame gibi sitelerde satıp çekmeyi düşünüyorum veya cs.money.

Kuzenim de satıp kasa açmamı söylüyor
Alıntıyı görüntüle
steamde sat az bişey para koy ya da skin feda et bıçak al, paray ihtiyacin varsa çek, ya da bana ver :))

Son düzenleme:
Ahahs hocam youtubedan gaza geliyoruz
Ya hocam bıçak çıkartan videoları görüyoruz ama çoğu en az 500 dolar veriyor ve bazen çıkaramıyorlar isin arka tarafı böyle maalesef

Ya hocam bıçak çıkartan videoları görüyoruz ama çoğu en az 500 dolar veriyor ve bazen çıkaramıyorlar isin arka tarafı böyle maalesef
Hee doğrudur o zaman csfloata atiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steamde sat az bişey para koy ya da Akın feda et bıçak al, paray ihtiyacin varsa çek, ya da bana ver :))
Tamam teşekkürler

csgoempire'i da araştirabilirsin. Az da yazi tura vs oynayıp üstüne ekleme yapıp istediğin ürünü alabilirsin kendini şanslı hissediyorsan :)

Satıp çekmek istiyorsan bynogame yerine csfloat kullan. Bynogamede %10 komisyon var. Facebook üzerinden direkt satabilirsin uğraşmadan ama dolandırıcılara dikkat et

360 kasada 1. O da 360. Kasada bıçak çıkartacağın kesin değil
çekmek için kimlik dorğulama gerekiyor dimi hocam

Merhabalar, cs2 oynarken bu item düştü bunu nasıl değerlendiririm? Bynogame gibi sitelerde satıp çekmeyi düşünüyorum veya cs.money.

Kuzenim de satıp kasa açmamı söylüyor
Alıntıyı görüntüle
helal olsun hocam sizdede şans :ROFLMAO: müthişmiş

Tamamdir hocam teşekkür ederim

Teşekkürler hocam, orda birinin almasını beklemem gerekiyor sanırım. Cs.money güvenli mi? Orda da aynı parayi teklif ediyor bana ve direkt satiliyor sanirim
Evet bekliyorsun, satıcı 1 gün içinde takası yapmazsa anlaşma iptal oluyor para alıcıya geri yatıyor ve sanırım satıcıya ceza veriliyor yanlış hatırlamıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri