- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ahahs hocam youtubedan gaza geliyoruzSatıp kasa açma fikrini veren kuzenin %99,9 o parayı çöpe atacağıda soyledi demi![]()
Ahahs hocam youtubedan gaza geliyoruzSatıp kasa açma fikrini veren kuzenin %99,9 o parayı çöpe atacağıda soyledi demi![]()
steamde sat az bişey para koy ya da skin feda et bıçak al, paray ihtiyacin varsa çek, ya da bana verMerhabalar, cs2 oynarken bu item düştü bunu nasıl değerlendiririm? Bynogame gibi sitelerde satıp çekmeyi düşünüyorum veya cs.money.
Kuzenim de satıp kasa açmamı söylüyor
Alıntıyı görüntüle
Ya hocam bıçak çıkartan videoları görüyoruz ama çoğu en az 500 dolar veriyor ve bazen çıkaramıyorlar isin arka tarafı böyle maalesefAhahs hocam youtubedan gaza geliyoruz
Hee doğrudur o zaman csfloata atiyorumYa hocam bıçak çıkartan videoları görüyoruz ama çoğu en az 500 dolar veriyor ve bazen çıkaramıyorlar isin arka tarafı böyle maalesef
Tamam teşekkürlersteamde sat az bişey para koy ya da Akın feda et bıçak al, paray ihtiyacin varsa çek, ya da bana ver)
çekmek için kimlik dorğulama gerekiyor dimi hocamSatıp çekmek istiyorsan bynogame yerine csfloat kullan. Bynogamede %10 komisyon var. Facebook üzerinden direkt satabilirsin uğraşmadan ama dolandırıcılara dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
360 kasada 1. O da 360. Kasada bıçak çıkartacağın kesin değil
helal olsun hocam sizdede şansMerhabalar, cs2 oynarken bu item düştü bunu nasıl değerlendiririm? Bynogame gibi sitelerde satıp çekmeyi düşünüyorum veya cs.money.
Kuzenim de satıp kasa açmamı söylüyor
Alıntıyı görüntüle
Evet bekliyorsun, satıcı 1 gün içinde takası yapmazsa anlaşma iptal oluyor para alıcıya geri yatıyor ve sanırım satıcıya ceza veriliyor yanlış hatırlamıyorsamTamamdir hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam, orda birinin almasını beklemem gerekiyor sanırım. Cs.money güvenli mi? Orda da aynı parayi teklif ediyor bana ve direkt satiliyor sanirim