Site patlamadı tüm sitelerde kırmızı skinleri kaldırdılar ne kutudan çıkabiliyo ne çekebiliyonBeyler casehug kallanan varsa 2 kırmızı skinim var envanterime cekemiyorum site patladı mı ne olur sizce
Sadece kırmızı skin değil mor skinde var çekemiyorum kasadan cikartmistim zaten çekemiyorum şuanSite patlamadı tüm sitelerde kırmızı skinleri kaldırdılar ne kutudan çıkabiliyo ne çekebiliyon
Yok lan hayatta satmam 45 dolarlik skine 3 dolar bicmislerSatma sakın satın diye bilerek yapıyorlar beklet
Scam yapmasinlar itemlerimizi alalomda gerisi önemli değil de umarım kırmızı skinler çok düşmez 7-8 gun sonraSatma sakın satın diye bilerek yapıyorlar beklet
Valla 2 tane kırmızı vardı 7 8 dolarlik awp 40 dolarabıçağımı satmak zorunda kaldım 160 dolardan 88 dolara duştu daha düsecek gibi boyuna zarar ettim bu csden buda cabası
160a sattiysan 5 bad trip al Çek bir bıçak dahabıçağımı satmak zorunda kaldım 160 dolardan 88 dolara duştu daha düsecek gibi boyuna zarar ettim bu csden buda cabası
Hangi deagleValla 2 tane kırmızı vardı 7 8 dolarlik awp 40 dolara
M4a4 neo noir vardi onuda 45 dolara sattım fiyatlar hala artıyor keşke satmasaydim 26 dolarlik deagle 13 dolara düşmüş laaan
Kumicho dragon160a sattiysan 5 bad trip al Çek bir bıçak daha
Post automatically merged:
Hangi deagle
yok knk ordan dustu gittiKumicho dragon