- Konu Sahibi Konu Sahibi
Csfloat'da işleyiş nasıl hocam? Nasıl para yüklüyoruz steam bakiye kullanabiliyor muyuz?buff çin dışı kapalı şu an en iyi site csfloat başka site kullanma
Csfloat'da işleyiş nasıl hocam? Nasıl para yüklüyoruz steam bakiye kullanabiliyor muyuz?buff çin dışı kapalı şu an en iyi site csfloat başka site kullanma
al sat yapıyorsun bakiye de her türlü yükleniyor kredi kartı kripto vs. kripto ile yükleyince de yüzde 1 komisyon alıyor sadece o da iyi. steam bakiyesi kullanılmıyor kendin para yükleyip al sat yapıyorsunCsfloat'da işleyiş nasıl hocam? Nasıl para yüklüyoruz steam bakiye kullanabiliyor muyuz?
Güvenilir midir hocam karttan para yüklesem sıkıntı çıkar mı?al sat yapıyorsun bakiye de her türlü yükleniyor kredi kartı kripto vs. kripto ile yükleyince de yüzde 1 komisyon alıyor sadece o da iyi. steam bakiyesi kullanılmıyor kendin para yükleyip al sat yapıyorsun
güvenilir dostum 2 yıldır sorun yaşamadımGüvenilir midir hocam karttan para yüklesem sıkıntı çıkar mı?
Teşekkürler hocam.güvenilir dostum 2 yıldır sorun yaşamadım
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
Hocam skin satanlara teklif vererek mi alıyoruz mantık öyle mi işliyor?güvenilir dostum 2 yıldır sorun yaşamadım
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
istersen direkt alabilirsin istersen teklif verip ucuza almaya çalışabilirsinTeşekkürler hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam skin satanlara teklif vererek mi alıyoruz mantık öyle mi işliyor?
Biraz göz gezdirdim ama teklif verme kısmı var hepsinde. Direkt alamıyorum hocam. Yanlış yere mi bakıyorum acabaistersen direkt alabilirsin istersen teklif verip ucuza almaya çalışabilirsin
bargain yerinin yanında sepete ekleme butonu var ona basıp sepete at sonra da para yükleyip satın alBiraz göz gezdirdim ama teklif verme kısmı var hepsinde. Direkt alamıyorum hocam. Yanlış yere mi bakıyorum acaba
Valla gardaş benim 15 dolarlık skinim vardı itemsatışda skinimi koydum 19 dolara 4 dolar kar yaptım yani orda insanlar alıyor sen ilan koyuyonMerhaba dostlar, cs2'de bıçak eldiven alıp satmak istiyorum. Önerebileceğiniz güvenli ve uygun fiyata skin satan site var mıdır?
Tamamdır hocam teşekkürler.bargain yerinin yanında sepete ekleme butonu var ona basıp sepete at sonra da para yükleyip satın al
Sağolasın dostum oraya da bi bakayım.Valla gardaş benim 15 dolarlık skinim vardı itemsatışda skinimi koydum 19 dolara 4 dolar kar yaptım yani orda insanlar alıyor sen ilan koyuyon
sahibinden gibi / çok yüksek koyduysanda satılmayabilir ben orda mağaza olduğum için hızlı görüyorlar o yüzden ben hep ordan satıyom kar'da ediyom bence sen bu yöntemi deniyebilirsin ancak işe yararmı bilemem sana kalmış fiyatlandırması
Hocam yanlışım yosksa Buff 163 en son yurt dışı işlemlere kapanmışmıydı ne kısaca çin hariç Kullanılamıyordu çin sürümü olan Buff163Alışveriş mantığını kavrayabilirim dersen en iyisi BUFF 163
Sitenin linki varsa özelden atabilir misiniz hocam?Hocam yanlışım yosksa Buff 163 en son yurt dışı işlemlere kapanmışmıydı ne kısaca çin hariç Kullanılamıyordu çin sürümü olan Buff163
Buff global versiyonu kullanabilir
Buff163 çin harici kullanıma kapandı. Buff market var şuanAlışveriş mantığını kavrayabilirim dersen en iyisi BUFF 163