Neler Yeni

CS2 DAMAGE PREDİCTİON

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yasin Sarıca
Evet arkadaslar son güncelleme ile damage prediction adında bi özellik geldi nedir ne değildir 60 70 ping arası kullanılır mı bilgisi olan var mı?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
çok mantıklı değil gibi hocam. Vuruş hissini çözemiyoruz en azından bunu görmeyin gibi bi ayar olmuş damage prediction. Serverdan veri almadan sende damage vurmuş gibi gözükmesini sağlıyor bence sağlıklı değil.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Bence de kullanılması pek iyi gibi durmuyor, ben beğenemedim. Misal, ak ile adama hs atıp öldürdüğünü sanıp başka yere kafanı çevirme ihtimalin var ama sunucudan öldürmediğin bilgisi geldiğinde karakter yeniden olduğu yere geliyor filan oyunu bi tık kötü etkileyebilir şanssız durumlarda. Oyunun laglı hissettirmesine çözüm olarak bunu getirmişler ama bence tabiri caizse sıçıp sıvıyor şu sıralar valve. Overpasstaki fps ve su sesinin çözümü olarak da direkt suyu haritadan kaldırmışlar sorunu düzeltmek yerine : DD

Bunu denedim bugün, hs atma sesi geldi, animasyonu geldi ama adamı vurmamışım bile aslında. Yani pek mantıklı değil kullanmak. Sende vurdun gözüküyo ama adama aslında mermi değmemiş oluyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,214
Üyeler
164,270
Son üye
Wortex62
Top Bottom