aynı sorun bendede var sanırım ping ms çok fazla en kısa zamanda müşteri hizmetlerini arayacağımSistemim gayet yeterli 150-200 fps arası alıyorum monitörüm 180 HZ ama oyunum akıcı değil hafif kasma gibi oluyor nasıl çözerim?
Oyunda pingim de yok düşük hepsi.aynı sorun bendede var sanırım ping ms çok fazla en kısa zamanda müşteri hizmetlerini arayacağım
+180 fps ve düşük gecikme lazm. 8-9 ms ve üstü kasma hissi verir. Oyun içinde gecikme değerine bakSistemim gayet yeterli 150-200 fps arası alıyorum monitörüm 180 HZ ama oyunum akıcı değil hafif kasma gibi oluyor nasıl çözerim?
benim ki en az 60 da gezinir sağolsun+180 fps ve düşük gecikme lazm. 8-9 ms ve üstü kasma hissi verir. Oyun içinde gecikme değerine bak
Nasıl ayarlayacağım ayarlardan?+180 fps ve düşük gecikme lazm. 8-9 ms ve üstü kasma hissi verir. Oyun içinde gecikme değerine bak
aynı sorun bende de varSistemim gayet yeterli 150-200 fps arası alıyorum monitörüm 180 HZ ama oyunum akıcı değil hafif kasma gibi oluyor nasıl çözerim?
Monitörün en düşük gecikmeyi hangi ayarda veriyor bakman lazm. Cs ztn kendisi bozuk oyun. Benm bazen kasiyor gibi oluyor bi bakıyorum gecikme değeri 10 ms. Kapatıp açıyorum oyunu 6 ya düşüyor. Sonrasında ztb rahatliyorNasıl ayarlayacağım ayarlardan?