ArthurMorgan1
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Arkadaşlar CS2 oynuyorum 2 haftadır yaklaşık 50 saatim var rekabet oynuyorum fakat nedense şuanda hiç elom yok. CS2 de rank sistemi nasıl işliyor?
Seçkin var mıArkadaşlar CS2 oynuyorum 2 haftadır yaklaşık 50 saatim var rekabet oynuyorum fakat nedense şuanda hiç elom yok. CS2 de rank sistemi nasıl işliyor?
yok almadım gerekli mi?Seçkin var mı
Evetyok almadım gerekli mi?
yani seçkin alınca rütbe açılıyor doğru mu ? 600 Tl de çok ama neyse saol
Bence az bile illaki çıkıyor parası çünküyani seçkin alınca rütbe açılıyor doğru mu ? 600 Tl de çok ama neyse saol
Açılıyor.Parasi illaki çıkıyor her hafta kasa ve silah düşüyor.Şansın varsa ilk ay bile çıkarırsın ama zor bir ihtimalyani seçkin alınca rütbe açılıyor doğru mu ? 600 Tl de çok ama neyse saol
Açılıyor.Parasi illaki çıkıyor her hafta kasa ve silah düşüyor.Şansın varsa ilk ay bile çıkarırsın ama zor bir ihtimal
hocam kasalar ücretli mi oluyor ek ödeme yapıyormuyuz peki ?Açılıyor.Parasi illaki çıkıyor her hafta kasa ve silah düşüyor.Şansın varsa ilk ay bile çıkarırsın ama zor bir ihtimal
Her hafta Çarşamba drop geliyor rütbe atlayınca kasa,silah skini,grafiti vb geliyor kasa ve silah skini para eder rütbe atlamak için 2-3 saat oynamak lazım başka ücret ödemezsiniz aldığınız skin ve kasaları satabilirsinizhocam kasalar ücretli mi oluyor ek ödeme yapıyormuyuz peki ?