Neler Yeni

CS2 de Skin Almak Mı Kasa Kiralamak Mı?

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ertuğrul
Merhaba aktif cs2 oynuyorum csden başka oyun dahi oynamıyorum ve bu yüzden skinlerle oynamak daha cezbediyor beni ama pahallı bir tık skinler bende o yüzden istediğim skinin kasasını kiralıyorum ve 1 hafta kullanıyorum o skini sizce mantıklı mı, hikaye oyunlarını asla oynayamıyorum bana çok yavaş geliyorlar.

Hanaz

80+ Gold
15 dolara dizersin ak safari mesh (fn) craftlı bak güzel duruyo bence

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 dolara dizersin ak safari mesh (fn) craftlı bak güzel duruyo bence
Bütçem o kadar yokta haftalık droplarla biriktiriyorum para, pahallı skinleri denemek için kiralıyodum, sonuçta 500-600 dolar bi skine harcayamam.

Merhaba aktif cs2 oynuyorum csden başka oyun dahi oynamıyorum ve bu yüzden skinlerle oynamak daha cezbediyor beni ama pahallı bir tık skinler bende o yüzden istediğim skinin kasasını kiralıyorum ve 1 hafta kullanıyorum o skini sizce mantıklı mı, hikaye oyunlarını asla oynayamıyorum bana çok yavaş geliyorlar.
Bence biraz gereksiz skin kiralama onun yerine ben olsam 2 3 yıl para biriktirir bıçak + eldiven çekerdim skinler pek dikkat çekmiyor çok iyi bir skininiz yoksa ama bıçak direk dikkat çekiyor hele ki faceit oynuyorsanız ilk tur bıçak turu olduğu için herkes fark ediyor bence birkaç düzenli oynadığın silahin ortalama skinini al gerisini biriktir

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Musa Topçu
skin kiralamak saçma zaten çoğu kasanın kırmızısı en baba 50 dolar görevde kullanılmış ak-47 hs nightwish gibi skinler bile 10 dolar civarına bulunnabiliyor

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ertuğrul
Bence biraz gereksiz skin kiralama onun yerine ben olsam 2 3 yıl para biriktirir bıçak + eldiven çekerdim skinler pek dikkat çekmiyor çok iyi bir skininiz yoksa ama bıçak direk dikkat çekiyor hele ki faceit oynuyorsanız ilk tur bıçak turu olduğu için herkes fark ediyor bence birkaç düzenli oynadığın silahin ortalama skinini al gerisini birik
skin kiralamak saçma zaten çoğu kasanın kırmızısı en baba 50 dolar görevde kullanılmış ak-47 hs nightwish gibi skinler bile 15 dolar civarına bulunnabiliyor
4 dolara almak mı mantıklı 15 dolara mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

skin kiralamak saçma zaten çoğu kasanın kırmızısı en baba 50 dolar görevde kullanılmış ak-47 hs nightwish gibi skinler bile 10 dolar civarına bulunnabiliyor
4 dolar vereceğime neden 10 veya 50 dolar vereyimki

Bence biraz gereksiz skin kiralama onun yerine ben olsam 2 3 yıl para biriktirir bıçak + eldiven çekerdim skinler pek dikkat çekmiyor çok iyi bir skininiz yoksa ama bıçak direk dikkat çekiyor hele ki faceit oynuyorsanız ilk tur bıçak turu olduğu için herkes fark ediyor bence birkaç düzenli oynadığın silahin ortalama skinini al gerisini biriktir
Yok ya 2-3 yıl biriktirsen bile çıkmaz o para ve değmezde zaten bir oyun için 500-600 dolarlık skin almaya bence, hevesimi almak için kiralamak mantıklı geldi sonuçta skine ayıracak bütçem yok

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Musa Topçu

4 dolar vereceğime neden 10 veya 50 dolar vereyimki
10 50 dolar verdiğini sitelerden alsan sattığında tekrar 10 50 doların olacak 1 ay kullanmak istesen 16 dolar vereceksin 50 dolar dediğimde fabrikadan yeni çıkmış az aşınmış falan alırsan görevde kullanılmış fazlasıyla yeter

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ertuğrul
10 50 dolar verdiğini sitelerden alsan sattığında tekrar 10 50 doların olacak 1 ay kullanmak istesen 16 dolar vereceksin 50 dolar dediğimde fabrikadan yeni çıkmış az aşınmış falan alırsan görevde kullanılmış fazlasıyla yeter
Sitelerden nasıl alınıyor

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Musa Topçu

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ertuğrul
gerçi sen haftalık droplarla alıyormuşsun sitelerden gerçek parayla alınıyor
Aynen, droplarlada zor biraz para biriktirmek bayağı oynuyorum cs hergün girerim 7-8 maç, ondan elimde güzel duruyo diye kasa kiraladım denemek için fakat 1 hafta sonra gidiyor bir kazanç sağlamıyor napıcağıma pek karar veremedim doğrusu

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Musa Topçu
Aynen, droplarlada zor biraz para biriktirmek bayağı oynuyorum cs hergün girerim 7-8 maç, ondan elimde güzel duruyo diye kasa kiraladım denemek için fakat 1 hafta sonra gidiyor bir kazanç sağlamıyor napıcağıma pek karar veremedim doğrusu
f/p skinleri al envanter diz ak slate awp atheris dış iskelet vb.

Bence siz faceit premium a bi bakin daha yüksek ödüller veriyor

Top Bottom