Neler Yeni

Cs2 de zorbalanıyorum

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Çocukluğumdan beri hiçbir oyunda iyi değildim vasat ve vasatın altıyım. Çoğunlukla cs2 oynuyorum iyi değilim ortalama oynuyorum her maç min 10 max 20 kill alıyorum. M4a1i biraz iyi kullanıyorum ak de uzak mesafede biraz iyi kullanıyorum çoğunlukla herkesin aimi benden iyi bende para birikince oto sniper alıyorum onu kullanması daha kolay ve doğrudan etki ediyor awp veya iyi ak kullanan biri denk gelmedikçe ölmüyorum böyle olunca da karşı rakip noob yazıyor otoyu bırak kolsuz yazıyor takımdakilerde otoyu bırak awp kullan yazıyor anlamıyorum bu silah bu oyunda bu kadar istenmiyorsa yasaksa niye kaldirmiyorlar oyundan

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hakkı Demir
günde 26 saat training yaparak onlara gününü gösterin hocam

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğlenmene bak bence oyun sonucta iyi oynamak zorunda değilsin awp ile de oynamak zorunda değilsin. Eğer zevk için giriyorsan ve oto sniper sana zevk veriyosa iş bitmistir
Tamamen zevk için oynuyorum oyunda bir hedefim yok günde bir kaç maç girip oynayıp çıkıyorum

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
Çocukluğumdan beri hiçbir oyunda iyi değildim vasat ve vasatın altıyım. Çoğunlukla cs2 oynuyorum iyi değilim ortalama oynuyorum her maç min 10 max 20 kill alıyorum. M4a1i biraz iyi kullanıyorum ak de uzak mesafede biraz iyi kullanıyorum çoğunlukla herkesin aimi benden iyi bende para birikince oto sniper alıyorum onu kullanması daha kolay ve doğrudan etki ediyor awp veya iyi ak kullanan biri denk gelmedikçe ölmüyorum böyle olunca da karşı rakip noob yazıyor otoyu bırak kolsuz yazıyor takımdakilerde otoyu bırak awp kullan yazıyor anlamıyorum bu silah bu oyunda bu kadar istenmiyorsa yasaksa niye kaldirmiyorlar oyundan
Sesli ve yazılı bir şey varsa kapa geç ama ben de sinir oluyorum oto çekenlere çünkü sen zevk alıyor oluyor olsanda ben zevk alamıyorum çünkü işin sonu genelde herkesin oto çekmesi ve saçma sapan bi oyunun dönmesi oluyo ve çıkıyorum genelde o oyundan. Oto oyunda var evet ama rekabette zor para biriktiğinden riskli bi silah aslında her silahın + ve - olmalı ki dengeli olsun ve otonun en büyük - pahalı olması.

Arkadaşların dedikleri gibi sen zevk alıyorsan hiç sorun yok hiç umursama kimene senin ne yaptığın eğlenmene bak.

Vasatlık genelde oyunu az süre vermiş olmak oluyor yani 3000 saat oynamış adamla kimse bir olamaz ki genelde hayatsız oluyor bu tipler. Aim falan geliştirmeye çalışırsan o noob yazan arkadaşları deagle ile ezip sonra bida otoya geçince sinir krizi geçirtebilirsin.(denendi, onaylandı:))

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
Dostum oyun bu istediğin silahı oyna karşı takımı sustur seçeneği var ayarlarda onu aç

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut tunç
dostum sende onlara söyle git valve ile konuş oyundan yasaklasın çok şey olursa sesi kapatıyorum yine kullanıyorum iyice kudursunlar

Top Bottom