Neler Yeni

Yardım CS2 FACEİT HİLE SORUNU

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
murat
arkadaşlar faceit de 10 levelim adamlar steam seviyesi 0 cs seviyesi 1 rozetleri hir birşeyi yok 30/5 felan gidiyorlar sürekli çıkmadan sıkıyorlar nereye gitsek 4 kişiler burada da mı hile var cs yi bırakıp valo yada lol mu devam etsem

RaMo_o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ramazan
Çoğu smurf hocam,reportla illaki elo dönüşü oluyor.

RYZEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can Arslan
kaç maçları olduguna baktın mı smurf olabilir.profillerini at bizde repleyelim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
arkadaşlar faceit de 10 levelim adamlar steam seviyesi 0 cs seviyesi 1 rozetleri hir birşeyi yok 30/5 felan gidiyorlar sürekli çıkmadan sıkıyorlar nereye gitsek 4 kişiler burada da mı hile var cs yi bırakıp valo yada lol mu devam etsem
Hile olabilirler reple tavsiyem lol valo cod bf apex gibi oyunlara yönelm3n CS sarmiyor artık eskisi gibi her yerde hile var ben hepsini oynuyorum rahat ediyorum

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç maçları olduguna baktın mı smurf olabilir.profillerini at bizde repleyelim
hocam 80 90 maç atmışlar toplam %60 win rate genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hile olabilirler reple tavsiyem lol valo cod bf apex gibi oyunlara yönelm3n CS sarmiyor artık eskisi gibi her yerde hile var ben hepsini oynuyorum rahat ediyorum
hocam lola yönelecegim hile gelse bile orada karşı koyabiliyorsun cs ve valoda karşı koyulmuyor

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yunus Emre
Hile değil smurf. Malesef faceit artık cs2 faceit oynamak isteyenlere premium hesap zorunluluğu getirmesi lazım. Önüne gelen hesap açıp kasıyor. Bende aynı sorunu yaşıyorum malesef. 2 maçta bir kesin geliyor

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
fre
faceit bitti şu anın faceit 10 levelleri max 300 -400 maçlı csgoda max 6 level olabilen oyuncular. senin oynuna gelen hile dediklerinin çoğu 4000 maçlı 3-4k elolu smurfler.

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
faceit bitti şu anın faceit 10 levelleri max 300 -400 maçlı csgoda max 6 level olabilen oyuncular. senin oynuna gelen hile dediklerinin çoğu 4000 maçlı 3-4k elolu smurfler.
hocam faceit gibi bir platform varmı başka cs de seçkin olmayan hesaplar geliyor karşıya bu adam hile açmasında kim açsın

Top Bottom