Yardım CS2 FACEİT HİLE SORUNU

jehav

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar faceit de 10 levelim adamlar steam seviyesi 0 cs seviyesi 1 rozetleri hir birşeyi yok 30/5 felan gidiyorlar sürekli çıkmadan sıkıyorlar nereye gitsek 4 kişiler burada da mı hile var cs yi bırakıp valo yada lol mu devam etsem

Çoğu smurf hocam,reportla illaki elo dönüşü oluyor.

kaç maçları olduguna baktın mı smurf olabilir.profillerini at bizde repleyelim

arkadaşlar faceit de 10 levelim adamlar steam seviyesi 0 cs seviyesi 1 rozetleri hir birşeyi yok 30/5 felan gidiyorlar sürekli çıkmadan sıkıyorlar nereye gitsek 4 kişiler burada da mı hile var cs yi bırakıp valo yada lol mu devam etsem
Hile olabilirler reple tavsiyem lol valo cod bf apex gibi oyunlara yönelm3n CS sarmiyor artık eskisi gibi her yerde hile var ben hepsini oynuyorum rahat ediyorum

kaç maçları olduguna baktın mı smurf olabilir.profillerini at bizde repleyelim
hocam 80 90 maç atmışlar toplam %60 win rate genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hile olabilirler reple tavsiyem lol valo cod bf apex gibi oyunlara yönelm3n CS sarmiyor artık eskisi gibi her yerde hile var ben hepsini oynuyorum rahat ediyorum
hocam lola yönelecegim hile gelse bile orada karşı koyabiliyorsun cs ve valoda karşı koyulmuyor

Hile değil smurf. Malesef faceit artık cs2 faceit oynamak isteyenlere premium hesap zorunluluğu getirmesi lazım. Önüne gelen hesap açıp kasıyor. Bende aynı sorunu yaşıyorum malesef. 2 maçta bir kesin geliyor

faceit bitti şu anın faceit 10 levelleri max 300 -400 maçlı csgoda max 6 level olabilen oyuncular. senin oynuna gelen hile dediklerinin çoğu 4000 maçlı 3-4k elolu smurfler.

faceit bitti şu anın faceit 10 levelleri max 300 -400 maçlı csgoda max 6 level olabilen oyuncular. senin oynuna gelen hile dediklerinin çoğu 4000 maçlı 3-4k elolu smurfler.
hocam faceit gibi bir platform varmı başka cs de seçkin olmayan hesaplar geliyor karşıya bu adam hile açmasında kim açsın

Ekler

• IMG_1164.webp
    IMG_1164.webp
    41.3 KB · Hit: 23
Geri