arkadaşlar faceit de 10 levelim adamlar steam seviyesi 0 cs seviyesi 1 rozetleri hir birşeyi yok 30/5 felan gidiyorlar sürekli çıkmadan sıkıyorlar nereye gitsek 4 kişiler burada da mı hile var cs yi bırakıp valo yada lol mu devam etsem
Hile olabilirler reple tavsiyem lol valo cod bf apex gibi oyunlara yönelm3n CS sarmiyor artık eskisi gibi her yerde hile var ben hepsini oynuyorum rahat ediyorumarkadaşlar faceit de 10 levelim adamlar steam seviyesi 0 cs seviyesi 1 rozetleri hir birşeyi yok 30/5 felan gidiyorlar sürekli çıkmadan sıkıyorlar nereye gitsek 4 kişiler burada da mı hile var cs yi bırakıp valo yada lol mu devam etsem
hocam 80 90 maç atmışlar toplam %60 win rate geneldekaç maçları olduguna baktın mı smurf olabilir.profillerini at bizde repleyelim
hocam lola yönelecegim hile gelse bile orada karşı koyabiliyorsun cs ve valoda karşı koyulmuyorHile olabilirler reple tavsiyem lol valo cod bf apex gibi oyunlara yönelm3n CS sarmiyor artık eskisi gibi her yerde hile var ben hepsini oynuyorum rahat ediyorum
faceit bitti şu anın faceit 10 levelleri max 300 -400 maçlı csgoda max 6 level olabilen oyuncular. senin oynuna gelen hile dediklerinin çoğu 4000 maçlı 3-4k elolu smurfler.arkadaşlar faceit de 10 levelim adamlar steam seviyesi 0 cs seviyesi 1 rozetleri hir birşeyi yok 30/5 felan gidiyorlar sürekli çıkmadan sıkıyorlar nereye gitsek 4 kişiler burada da mı hile var cs yi bırakıp valo yada lol mu devam etsem
hocam faceit gibi bir platform varmı başka cs de seçkin olmayan hesaplar geliyor karşıya bu adam hile açmasında kim açsınfaceit bitti şu anın faceit 10 levelleri max 300 -400 maçlı csgoda max 6 level olabilen oyuncular. senin oynuna gelen hile dediklerinin çoğu 4000 maçlı 3-4k elolu smurfler.