Mesela neler oluyor o görevler ve premiumsuz da iyi görevler oluyor mu
Görevleri tamamlayabilmek için premium hesabınız olması şart. Premium yksa görev diye bir şey de olmuyor. Bu görevler her ay aynı ama ay başında ilerlemeniz resetleniyor. Görev kısmında hepsini yaparsanız kazanacağınız o en sondaki skin değişiyor(Bıçak veya eşdeğer bir skin).
Bu görevlerin bazıları çok kolay 180 tane hs at, 5 maç kazan vsvs. Daha zor görevlerden bazıları 50 maç kazan, 55 maç kazan, 60 maç kazan gibi görevler. Bu noktadaki sorun da bu tarz "belirli sayıda maç kazan" görevlerinin stacklenmemesi. Yani siz 50 maç kazanırken 55 maç görevinde de aynı anda ilerleme kaydetmiyorsunuz. Böyle olunca da o en sondaki görevleri yapmak işkence haline geliyor.
Tüm görevleri yapıp en sondaki skini almak için aylık 265 kazanmanız gerekiyor. %50 win rate ile oynasanız ayda 530 maç atmanız gerekir. Bu da günlük 17-18 maça denk geliyor. Yani gerek yok alacağınız skin de 150 dolarlık bir skin. Bunun yerine part time işte çalışmak daha karlı. Ayrıca faceit çok competitive bir platform oyunlar da hayli intense geçecektir. Çok fazla toksik ve sinirli oyuncu göreceksiniz.
Premium'un güzel yanı map ve server özelleştirebilmenizin yanı sıra supermatch denilen özelliği kullanabilmeniz. Bu eşleştirme türünde elo olarak da level olarak dengeli iki takım kurarak oyun oynamayı sağlıyor bence güzel.
Şahsen kendi elom şu an 2200 ,eğlencesine oynuyorum competitive oynamayı uzun zaman önce bıraktım. Hile oranı daha az olduğu ve sunucuları daha iyi olduğu için oynuyorum. Tek başınıza grind yapmak gerçekten zor oyunu çok sevmelisiniz aksi takdirde ekibiniz varsa oynayın derim.