Premiumda normal görevlerden farklı görevler oluyor mu yoksa aynı görevlerden olup bir sürü mu oluyor nasıl bir olay?Amacınız skin çekmek ise premium şart ve sürekli oyun atmanız lazım ne kadar süre oynadığınıza bağlı yani.
Abi takım vs mi var gerçekten tek başıma level kasmaya calisiyorum da imkansız gibimantıklı hem aiminle gameplayın gelişir hem de lvl kasarsın benim elo 1.8k 9levelim
Evet aşırı zor ya var ekip aslında ben ve 1-2 kişi falan çok aşırı iyi oynadığımız söylenmezde takılıyoruz işte discord ver gelmek istersenAbi takım vs mi var gerçekten tek başıma level kasmaya calisiyorum da imkansız gibi
Level kaçsınız hocam ben max 6 gördümEvet aşırı zor ya var ekip aslında ben ve 1-2 kişi falan çok aşırı iyi oynadığımız söylenmezde takılıyoruz işte discord ver gelmek istersen
Tamamdır vereyim hocam gorkemrfsBiz daha dün yükledik faceiti![]()
Görevlerin 1 ay süresi oluyor her ay geliyor görev ama aşırı zor hayatsız olman lazım güzel şeyler kazanmak istiyorsan haftasonları felan küçük görevler geliyor onlar yapılır azar azar puan kasar sonra skin alırsınPremiumda normal görevlerden farklı görevler oluyor mu yoksa aynı görevlerden olup bir sürü mu oluyor nasıl bir olay?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide puan sadece günlük görevlerden mi kazanılıyor
Mesela neler oluyor o görevler ve premiumsuz da iyi görevler oluyor muGörevlerin 1 ay süresi oluyor her ay geliyor görev ama aşırı zor hayatsız olman lazım güzel şeyler kazanmak istiyorsan haftasonları felan küçük görevler geliyor onlar yapılır azar azar puan kasar sonra skin alırsın
Görevleri tamamlayabilmek için premium hesabınız olması şart. Premium yksa görev diye bir şey de olmuyor. Bu görevler her ay aynı ama ay başında ilerlemeniz resetleniyor. Görev kısmında hepsini yaparsanız kazanacağınız o en sondaki skin değişiyor(Bıçak veya eşdeğer bir skin).Mesela neler oluyor o görevler ve premiumsuz da iyi görevler oluyor mu