Cs2 haftalik drop havuzunda neler var

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Her hafta kasalardan ayrı neler var bu haftalık dropta belli başlı birseyler mi yoksa bıçak falan gelme ihtimali var mi yani ihtimali milyonda bir bile olsa var mı. Bu hafta toplam 6 dolarlık 2 silah verdi ikiside çöp ama merak ettim acaba kasadan ayrı değerli ne verebilir

Her hafta kasalardan ayrı neler var bu haftalık dropta belli başlı birseyler mi yoksa bıçak falan gelme ihtimali var mi yani ihtimali milyonda bir bile olsa var mı. Bu hafta toplam 6 dolarlık 2 silah verdi ikiside çöp ama merak ettim acaba kasadan ayrı değerli ne verebilir
Bıçak falan yok hocam sadece kasa ve en fazla 200 dolarlık skin var

Kasadan başka değerli olarak drop havuzuna yeni eklenen ak nova rouge awp green energy ve M4A1-S stratosfer gelebilir en pahalı kasada ise 100 dolarlık silah kasası vardı galiba en pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bıçak falan yok hocam sadece kasa ve en fazla 200 dolarlık skin var
470 dolarlık ak var hocam 200 az en fazla için

fazla bir şey çıkmıyor 1 senedir alıyorum her hafta garanti kasa ve skin veriyoe bana şimdite kadar max 10 dolar skin verdi

Kasadan başka değerli olarak drop havuzuna yeni eklenen ak nova rouge awp green energy ve M4A1-S stratosfer gelebilir en pahalı kasada ise 100 dolarlık silah kasası vardı galiba en pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

470 dolarlık ak var hocam 200 az en fazla için
Doğru onu unuttum ama onun çıkma ihtimali 1.000.000.000 / 1 falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,652
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo