Cs2 hakkında birkaç soru

Hayır, mmr devreye giriyor. Oyunun ilerleyişine göre daha iyi veya daha kötü insanlar gelmeye başlıyor ilerleyen maçlarda.

bu rusların bacısına türk halkı olarak bir şey yaptık galiba lavuk türk oldugumuzu ayıkınca suka bilet ananin bilet oyunu bilet buyunu blyat herşeye blyat diyor am1n f3ryatları bak yine sinirlendim aklima geldi namussuz ya

bu rusların bacısına türk halkı olarak bir şey yaptık galiba lavuk türk oldugumuzu ayıkınca suka bilet ananin bilet oyunu bilet buyunu blyat herşeye blyat diyor am1n f3ryatları bak yine sinirlendim aklima geldi namussuz ya
Onlar düşük trust level de hep öyle maalesef. O yüzden arkadaşla bile giremiyorsanız en azından sağ altta oyun arıyor kısmından Türkler ile grup olarak girin mümkün olduğunca seçkin veya rekabetçiye. Yoksa belli bir trust levele yükselene kadar kafasız ruslardan kaçmak imkansız evet. Belli bi yerden sonra her kesimin iyisi geliyor ama oraya kadar basit hataları yapmamak lazım; dost ateşi, oyun bitmeden ayrılma, çok fazla atma oylaması yapmak vsvs.

Onlar düşük trust level de hep öyle maalesef. O yüzden arkadaşla bile giremiyorsanız en azından sağ altta oyun arıyor kısmından Türkler ile grup olarak girin mümkün olduğunca seçkin veya rekabetçiye. Yoksa belli bir trust levele yükselene kadar kafasız ruslardan kaçmak imkansız evet. Belli bi yerden sonra her kesimin iyisi geliyor ama oraya kadar basit hataları yapmamak lazım; dost ateşi, oyun bitmeden ayrılma, çok fazla atma oylaması yapmak vsvs.
Seçkin aldım dm oyuncuları bile daha iyi gelmeye başladı. sanırım burdaki bar dolunca kutu geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçkin aldım dm oyuncuları bile daha iyi gelmeye başladı. sanırım burdaki bar dolunca kutu geliyor

Ekler

Aynen o bar dolunca drop geliyor.
Eğer dm atarken çok bot varsa lobide, takım seçme aşamasında sağ altta izleyici modu var ona tıklayıp oyuncular arasında bi 10sn gezin, botların kullandığı program yüzünden çoğu oyundan düşecektir daha sonra tekrar takım seçip oyununa devam et.

cs2ye yeni başladım kafama takılan ve çözümünü bulamadığım birkaç sorunun cevabını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ilk olarak oyunda 50 saatim falan oldu daha genelde tdm atıp çıkıyordum vakit geçirmek için rekabetçi girince de sürekli yabancı ve yürümeyi bile bilmeyen adamlar geldiği için pek sarmıyordu. seçkin denen bir şey varmış onu gördüm onu alırsam daha iyi oyuncularla karşılaşır mıyım ve sanırım her hafta kasa veriyormuş ordanda birkaçtane enazından boyalı silah gelse güzel olurdu.

diğer bi konu da ateş ederken mermiler bazen görünmediği için aimi ona göre ayarlıyamıyorum mermilerin belirginleşmesini sağlayan herhangi bir oyun yada ekran kartı driver ayarı var mıdır

son olarakta takımlı modlarda bazen kendi takımımda olan adamların ayak sesleri rakibinkinden fazla geldiği için ayırt edemiyorum onu kısmanın yada rakibinki arttırmanın bi yolu varmı ayarlarda vs bulamadım çünkü

cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
seçkin alıp daha eli kolu tutan ve daha az hileye sahip pyuncuyla oynayabilirsin, haftalık dropdan güzel paralar kazanabilirsin, mermi görünürlüğünü ve ayak seslerini değiştiremezsin

Aynen o bar dolunca drop geliyor.
Eğer dm atarken çok bot varsa lobide, takım seçme aşamasında sağ altta izleyici modu var ona tıklayıp oyuncular arasında bi 10sn gezin, botların kullandığı program yüzünden çoğu oyundan düşecektir daha sonra tekrar takım seçip oyununa devam et.
aynen normalde dm atarken botların ismi direkt bot diye yazıyordu ama seçkin aldıktan sonra biraz oynadım isimleri normal ama yürüyüşleri sağa sola bakmaları tek tek sıkmaları falan birçok oyuncu yapıyor onlar bot sanırımda isimlerinden nasıl anlayabilirim

aynen normalde dm atarken botların ismi direkt bot diye yazıyordu ama seçkin aldıktan sonra biraz oynadım isimleri normal ama yürüyüşleri sağa sola bakmaları tek tek sıkmaları falan birçok oyuncu yapıyor onlar bot sanırımda isimlerinden nasıl anlayabilirim
Onlar yıldız kasan hesaplar, bot derken onları kast ediyorum zaten. Rozetleri olmaz ya da 1-2 adet olur, oynarken anlarsın zaten mermileri burst atacak şekilde sıkıyorlar, arkasında da olsan anlık olarak kitlenir gibi dönüyorlar vs. Çok abartı bi trigger ı yoksa dert değil de oynatmacayak kadar abartıysa dediğim gibi izleyici moduna girip temizleyebilirsin.

Hocam tray hard oynamayacagim diyorsunuz yerinizde olsam xplaygg serverlarinda oynarim ben orda takiliyorum mm icin ideal haftalik drobunu aldiktan sonra Oriya gel ucretsiz skinchangerda var yani Istedigin skini kullanabiliyorsun bide 7 Günlük premium ucretsiz

daha düzgün adamlar gelmicek seckin alinca
Hile sayisi bi nebze olsun azalacaktir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,218
Üyeler
189,992
Son üye
xSch