CS2 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Selamlar ve iyi forumlar. Açıkçası yeni oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Gerek düşük FPS, gerek FPS dropları, gerek bağlantı sorunları, gerekse bir anda çökme ve yanıt vermeme problemi ile CS2, en azından benim gözümde kendi kendini yedi bitirdi. Siz neler düşünüyorsunuz?
yeni bir oyun şimdi kötü olabilir ama güncelemelerle düzeleceğine inanıyorum oyunun potansiyeli çok yüksek

Daha önce cs oynamadığım için kıyaslayamıyorum ancak bir problem de yaşamıyorum. Drop veya oyuna etki eden bir kilitlenme, oyundan atma veya farklı stabil olmayan problemler olmadı. FPS yi de kendim sınırladım 240'a.

Yıl olacak 2024 ve o kadar Türk oyuncusu olmasına rağmen hala TR'ye server kurmadılar en düşük 45-50 civarı pingle oynuyoruz ki o da zor. Millet 5-10 ping ile avantajlı durumda olsun. Birde bazen mermi öyle bir saçmalıyor ki 1 şarjör boşaltsam da isabet etmiyor. Hani diyorum sorun bende mi ama rekabetçi maçta 35 kill alabilen, takımı taşıyan biri de o kadar eşek olamaz. İzleyenler bile diyor nişanı adama alıyorsun mermi, adam hariç her yere gidiyor.

Assault, lake, milita ve agency gibi haritalar yok. Cs Go da bulunan birçok mod yok. Madem oyunun tam sürümünü herkese erişime açıyorsun o zaman oyunu tam çıkar. Yarım yamalak oyun çıkarmışlar.

Geri