Neler Yeni

Cs2 hangi kapsül açılmalı ?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Kilowat kasasını sattım, onun yerine kapsül alıp açıcam. En son tüm paris kapsüllerinin fiyatı 0,25 olduğundan 14 tane felan alabiliyom. Peki hangisini alıp açmalıyım ? Hangisi daha karlı veya stickerları güzel ?

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Asil
Kilowat kasasını sattım, onun yerine kapsül alıp açıcam. En son tüm paris kapsüllerinin fiyatı 0,25 olduğundan 14 tane felan alabiliyom. Peki hangisini alıp açmalıyım ? Hangisi daha karlı veya stickerları güzel ?
paris alacaksan bekletmelik al açmalık alınmaz, piyasası hala toparlanamadı çıktığı zaman aldım doların artışı sayesinde batmadım :d yeni çıkan bu cs 1.6 holo lu olan kapsülden aç açacaksan.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paris alacaksan bekletmelik al açmalık alınmaz, piyasası hala toparlanamadı çıktığı zaman aldım doların artışı sayesinde batmadım :d yeni çıkan bu cs 1.6 holo lu olan kapsülden aç açacaksan.
Hocam şimdi gördüm. Ucuz diye paris aldım 10 tane açtım bu çıktı. Sizce ölü yatırım olarak envanterde bekletmelimiyim ?
437B01DF-E2EE-4DDE-B76B-6C1132D8101C.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

3.30 dolar şuan

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Asil
Hocam şimdi gördüm. Ucuz diye paris aldım 10 tane açtım bu çıktı. Sizce ölü yatırım olarak envanterde bekletmelimiyim ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.30 dolar şuan
Hocam biraz uzun beklerken lazım, sabirsizsan sat gitsin ama onun dışında 1-1.5 yıla 8 doları falan zorlar

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom