Neler Yeni

CS2 Her Oyun Hile Geliyor

SyniX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halit
Başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır cs oynamıyordum. Seçkinde 10 maç kazanıp rankımı açmaya çalışıyorum fakat her oyun hile geliyor. Rank umruımda değil fakat oyundan zevk almıyorum. Her oyun SSG ile duvar arkası acele falan. Hatta şöyle bir şeye denk geldim. Rakipteki hileci bizim takıma gelen hileci ile kavga edip sen kapat bende kapatacağım tartırşmasına falan giriyorlar o seviye hileci var oyunda. Adamlar göstere göstere hile kullanıyor. Spawn dan ace falan atıyorlar ki ben daha 12 13 maç falan attım. Siz nasıl oynuyorsunuz bu oyunun rekabetçisinde. Yok mu bunun bir çözümü? (Hesabım seçkin)

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
seçkin olmama rağmen şu sıralar banada acayip denk gelmeye başladı, eğlence maçları atıyorum bu yüzden. Haftalık ödülü alıp kasamı açıyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Valla 1 ay önce felan girmiştim, karşıya hile geldi. Bizim takımda ki 3 arkadaş da hile olduğunu görünce 3'ü birden hile açmıştı ☠🤣.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Faceit+Premium 0 hile.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
A''
Başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır cs oynamıyordum. Seçkinde 10 maç kazanıp rankımı açmaya çalışıyorum fakat her oyun hile geliyor. Rank umruımda değil fakat oyundan zevk almıyorum. Her oyun SSG ile duvar arkası acele falan. Hatta şöyle bir şeye denk geldim. Rakipteki hileci bizim takıma gelen hileci ile kavga edip sen kapat bende kapatacağım tartırşmasına falan giriyorlar o seviye hileci var oyunda. Adamlar göstere göstere hile kullanıyor. Spawn dan ace falan atıyorlar ki ben daha 12 13 maç falan attım. Siz nasıl oynuyorsunuz bu oyunun rekabetçisinde. Yok mu bunun bir çözümü? (Hesabım seçkin)
Faceit gir

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hile Cs'de her zaman var ama ben Premiere'de o kadar belirgin hile yapanlarla karşılaşmıyorum bu aralar. Bazen wallhack geliyor nadiren aimassist geliyor onun dışında senin anlattığın kadar hile yok bende. Yine de Faceit oynamak her zaman daha iyi, çok zor Faceit'te hile denk gelmesi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Alperen Yılmaz
Valve hileden para kazandığı için oyundan hileler gitmez hatalar düzelse bile faceit gir rahat edersin

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Burak
Faceit haricî oynanmaz valve bu duruma el atmıyor sallamıyor bile oyun leş oldu adamların umrunda değil.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Faceit premium al oyna. Hesabını doğrula. Hepsi bu kadar. Hilesiz oyuna hoşgeldin.

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali nyx
çok sabit bir şekilde hile geliyorsa güven faktörün düşmüş olabilir, ayrıca senin takımınada hileci geliyorsa genelde hilecini bütün takımı reportlandığı için sende report yiyorsun durduk yere, bir süre bırakman gerekebilir ama faktör tam olarak nasıl toparlanıyor bilmiyorum

arkadaşların dediği gibi hiç uğraşma faceit gir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,717
Üyeler
170,755
Son üye
altaydzytn
Top Bottom