Cs2 hiçbir şekilde fps artmıyor

Ekran kartı ve işlemcimi yazıp bakmıştım laptop yazıyordu videonun açıklamasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafikleri yükseltsem fps artarmı yoksa droplarmı azalır?
cs fps ı değılde grafıklerı sağlam pc zorlayan bı oyunda test et fark olucakmı dene

cs fps ı değılde grafıklerı sağlam pc zorlayan bı oyunda test et fark olucakmı dene
Grafikleri zorlayacak oyunlarda witcher 3 rdr2 gibi oyunlarda genel olarak fps aynı ama fps rekabetçi oyunlarında valorant cs2 fortnite gibi videolarda olan gibi olmuyor anlamadım bende

Grafikleri zorlayacak oyunlarda witcher 3 rdr2 gibi oyunlarda genel olarak fps aynı ama fps rekabetçi oyunlarında valorant cs2 fortnite gibi videolarda olan gibi olmuyor anlamadım bende
ozaman fızıksel bı sorun yok muhtemelen drıverlardan sonra duzelır belkı ışlemcı çok ısınıyodur ya da guç seçeneklerındendır onu kontrol et

Rtx 4060 8gb max performans 100 watt + i5 12H + 32gb ram + 1tb m.2 ssd + 144hz ekran olan monster laptop sahibiyim. Cs2 onyadığımda fps 140 150 civarı ama bazen 110 a düştüğü oluyor fps artsın diye unlost fps arttırma yaptım hepsini teker teker yaptım ama fps yine 140 150 civarı fps limit kapalı laptop performans modunda ama artmıyor fps youtubedeki performans testlerinde benim sistemimin aynısı 300fps 200 fps civarı alırken ben 110 140 fps ile oynuyorum çözümünü bilen varmı şimdiden teşekkür ederim.
çok erken bir cevap olacak ama cs2 nin içinden düşük gecikme modunu kapat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,987
Üyeler
186,562
Son üye
𝐇𝐘𝐏𝐄/𝐓𝐂
Geri