aynen onlart dogrduur şu high işe yarıyor novid nojoy oyuna daha hızlı girmene yarıyor birde autoexec işe yarıyor shaderlari oyuna girerken yüklüyor oyunda bi süre low fps sonra map gelince kendine gelme durumu olmuyor onun dısında third party afterburner falan kullanmana izin veriyor diğer turlu calismiyor
+cl_forceprelod 1 +violence_hblood 0
şu ikisi yarıyordu fps max 400 olması iyidir cunku bos ekranlarda cok yuksek fpslere kaçıyor boşuna sonra dalgalanma oluyor aslında bunu kendine gömre ayarlarması lazım mesela sabit kaç fps alıyorsa olabildiğince az dalgalanma olması için ona yakın bir şey okdr yani
High ise yaramiyor zaten windows oyunu oto high'da aciyor gorev yoneticisinden baktiginiz zaman, novid vesaire bendea yni hizda aciyor zaten o sari arkaplanli cs2 yazisinda bir takiliyor hep anlam veremedim, bir de ben sey kullaniyordum sizde var mi gormedim shifte basinca kanlari silme klasik koddur dikkat icin onemli.
Beyler, bugun sansli gununuzdesiniz. Simdi ben Driver Only kullaniyorum hatirlamiyorum gorsel olarak biri Software ss'i atsin yardimci olayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olceklendirme, kapali kalabilir eger Radeon Super Resolution kullanmiyorsaniz.
Onun Disinda CS icin ben, Anti-Lagi acik, Image Sharpening acik ve %100, Wait For Vertical Sync Always OFF, daha sonra asagilarda ise Texture Filterin Quality performance, Surface Format Optimization Acik, Tesselation Mode Override Application Settings ve altinda cikan yeni ayarda ise OFF olarak ayarlayin. Daha sonra da vivid gaming'i acin softwareda ekran ayarlari kisminda
High ise yaramiyor zaten windows oyunu oto high'da aciyor gorev yoneticisinden baktiginiz zaman, novid vesaire bendea yni hizda aciyor zaten o sari arkaplanli cs2 yazisinda bir takiliyor hep anlam veremedim, bir de ben sey kullaniyordum sizde var mi gormedim shifte basinca kanlari silme klasik koddur dikkat icin onemli.
hocam high muhabbeti olabilir ama ben yuksek oncelikte aıcyor diye biliyorum windows oyle yapiyorsa ztn bilemiyorum onun dısında sarı arkaplanlı sayfa gorunuyor ondan sonra bi animasyon oluyor falan biraz gec acılıyor oyun novid onu engelliyordu sanırım yada nojoy diğer nojoy yada novid bunlardan biride maça girmeyi harbi hizlandiriyor
o kan silme muhabbetini cs2 de getirmediler diye bilyorum yoksa arastırmıstm
25 seckinde, normal olanda yoldas gobal, rekabetci ise seckin muhafiz ama tam suan da dust 2 nova, yoldas silver falan oynamiyorum artik bu ayarlari tum fps oyunlarinda yapiyorum Rainbowda diayim, Apexte masterim
hocam high muhabbeti olabilir ama ben yuksek oncelikte aıcyor diye biliyorum windows oyle yapiyorsa ztn bilemiyorum onun dısında sarı arkaplanlı sayfa gorunuyor ondan sonra bi animasyon oluyor falan biraz gec acılıyor oyun novid onu engelliyordu sanırım yada nojoy diğer nojoy yada novid bunlardan biride maça girmeyi harbi hizlandiriyor
o kan silme muhabbetini cs2 de getirmediler diye bilyorum yoksa arastırmıstm
FaceIT attigim icin maca girmede etki yok ama o sari ekrandan sonra video bende yok zaten novid falan kullanmiyorum veya nojoy? Bende oyun garip bir seklide iyi ve tweakli caliyor ama hic bir sey yapmiyorum da
Kan silme evet en sonra 1'de vardi ikide var mi bende bilmiyorum varsa eklenebilir.