Cs 2 İçin Klavye Önerisi?

emir1938

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba bende razer ornata v3 klavye var numpadli olması ve artık zor basılmasından memnun degilim klavyeyi kullanmak movemen zor geliyor artık Logitech g pro X TKL 9800 TL Asus Zywoo klavye 7900 TL Woothig 80HE 13100 TL gibi klavyeleri almaya gerek var mıdır tecrübesi olan arkadaslar yardımcı olabılır mı?

Arkadaşlar merhaba bende razer ornata v3 klavye var numpadli olması ve artık zor basılmasından memnun degilim klavyeyi kullanmak movemen zor geliyor artık Logitech g pro X TKL 9800 TL Asus Zywoo klavye 7900 TL Woothig 80HE 13100 TL gibi klavyeleri almaya gerek var mıdır tecrübesi olan arkadaslar yardımcı olabılır mı?

O kadar para bayılmanın bir maksadı olduğunu düşünmüyorum
1 ay önce 1400TL ye aldım 7 Nisanda değerlendirme yorumum var videolu fotoğraflı

Ben bir sıkıntı yaşamadım. Kontrolcüsü web arayüzlü pc formatlasam bile ayarlarım kaybolmadı. Piyasadaki en ucuz manyetik klavye olması lazım ben alırken öyleydi yani.
mekani khisliden geçtim. Cs de peek atmam kolaylaştı adam vurma sayım arttı dolaylı olarak daha kıvrak hareketler yapabiliyorum
Alışma sürecinde tek zorlayan nokta klavyeyi hassaslaştırdığında yanlışlıkla basma durumları arttı. Bu her manyetik klavyede olan bir durum zaten. Parmaklarını klavye üstünde bekletirken 0.3mm basınç uyguladın mı basıyo hemen daha alt seviyelerede çekebilirsin ama önermem.

Cs de wasd ve kullanacağım tuşları 0.4mm de kullanıyorum RT açık
gündelik modda ise 2.0mm kullanıyorum tüm tuşları keyifli oluyor.
Mod geçiş şeyini bulamadım varsa da beceremedim internetteki arayüzü açmam gerekiyor mod değişikliği için 3 farklı profil oluşturabiliyon
yani daha anlatacak şey yok manyetik bir klavye işte ışıkları da güzel gündüz vakti bile geceden farksız ışık verebiliyor. Kullanışlı ışık modları ve her klavyeye özgü renk atama şeysileri var. Müziğe duyarlı falan şeyleri de var fantezin varsa o kadar . Ben düz renk kullanıcısıyım ondan çok bilmiyom onları arayüzden bakarsız almak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,360
Üyeler
193,359
Son üye
Alaaddin 54
Geri