Bu bütçede 9600X bakabilirsinHerkese merhaba. i5 12400F işlemcim var upgrade yapacağım ortalama minimum 6K maximum 10k olacak şekilde CS2 için işlemci arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
anakartta değişcekBu bütçede 9600X bakabilirsin
anakart da değişcek ?5700x3d
Eğer bu bütçe sadece AMD geçmek içinse hiç değmez ha 12400F kullanıyor ha 5600 ikiside benzer performansta aralarında %5 bile fark olmayan işlemcilerryzen 5 5600 b450m anakart x123 kule tipi soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartta değişcek
aslında ikinci el de alabilir parçalarıEğer bu bütçe sadece AMD geçmek içinse hiç değmez ha 12400F kullanıyor ha 5600 ikiside benzer performansta aralarında %5 bile fark olmayan işlemciler
Süreyya hanımın muhteşem değişimiryzen 5 5600 b450m anakart x123 kule tipi soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartta değişcek
hacı yapcak bişi yok bütçesi azSüreyya hanımın muhteşem değişimi
bu bütçeye direkt işlemci önerdim ama bu bütçede 3K ya giriş seviye AM5 anakart 5.5K ya Ryzen 5 7500F işlemci ve 1.5K ya tek slot 16GB ram ve 500 TL ye X123 gibi bir soğutucu ile 10.5K ya hem ileriye dönük olacak hemde performans anlamında fark oluşturacak bir sisteme geçmesi daha iyi olur.aslında ikinci el de alabilir parçaları
Hocam bütçesi az olabilir ama aynı performanstaki işlemciyi niye öneriyorsun. Bütçen az değiştirmene gerek yok demen lazımhacı yapcak bişi yok bütçesi az![]()
Niye sadece amd düşünüyorsunuz? Bütçe sadece işlemci için mi yoksa komple mi?Herkese merhaba. i5 12400F işlemcim var upgrade yapacağım ortalama minimum 6K maximum 10k olacak şekilde CS2 için işlemci arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Anakart değişecekse direk am5 e geçmek en mantıklısı oluranakart da değişcek ?
Herkese merhaba. i5 12400F işlemcim var upgrade yapacağım ortalama minimum 6K maximum 10k olacak şekilde CS2 için işlemci arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.