- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 15000
Arkadaşlar selam. sadece cs2 oynuyorum ve sistemimi sadece cs2 odaklı yükseltmek istiyorum. işlemcimi degiştirmek istiyorum ancak diğer bileşenlerle ilgili de tavsiyelerinize açığım ve değiştirebilirim. önereceğiniz mevcut bir indirim yada kampanya yoksa tercihim fiyat açısından ikinci el almaktan yana olacak. merak etmeyin istanbuldayım ve denemeden almayacagım ,yada param güvende ile olursa alacağım. (alıcı tarafında güven sorunu yok diye bilyorum)
mevcut sistemimi aşağıya yazacağım, şuanda bu sistemle overclock ile 200+ fpse sabitlemiş durumdayım ve en az 400 sabit olmasını istiyorum.
mevcut sistemim,
MSI Z390 Plus
i3 8350k (1,315v 4.8ghz OC)
Corsair 16+8 2400mhz CL16 (oc ile 2800mhz)
Asus Gtx 1060 3gb (yaklaşık %20 oc)
Corsair 650w 80+ PSU
Dark t90 kule tipi soğutucu (modelden emin degilim sanirim öyle)
thermal grizzy macun
şuanda sistemim bu şekilde, işlemcim rahat 5,2ghzye cikiyor ancak ramlerden dolayı darboğaz olusuyor 4,8de kullaniyorum. csde cpu sicakligim 70i geçmiyor.
oc ile ilgili çok detay calıştım her tür kararlılık testinden geçti.
dediğim gibi sadece cs2 oynuyorum önerilerinizi ona göre yaparsanız çok memnun olurum. ekran kartımdan çok memnunum cs2 icin yeterlidir diye dusunuyorum yukseltmeme gerek yok bence.
fiyat performans ve 2. el olarak dusunurseniz islemci basta olmak uzere butun tavsiyelerinize acigim, i9 9900k ile yükseltmeyi dusundum (LGA1151) fakat fp olarak 2. el piyasasi cok yuksek o yüzden işlemci ile birlikte anakart ve ramleri de degisebilirim.
şimdiden cok tesekkur ederim, tek odak cs2 olması.
mevcut sistemimi aşağıya yazacağım, şuanda bu sistemle overclock ile 200+ fpse sabitlemiş durumdayım ve en az 400 sabit olmasını istiyorum.
mevcut sistemim,
MSI Z390 Plus
i3 8350k (1,315v 4.8ghz OC)
Corsair 16+8 2400mhz CL16 (oc ile 2800mhz)
Asus Gtx 1060 3gb (yaklaşık %20 oc)
Corsair 650w 80+ PSU
Dark t90 kule tipi soğutucu (modelden emin degilim sanirim öyle)
thermal grizzy macun
şuanda sistemim bu şekilde, işlemcim rahat 5,2ghzye cikiyor ancak ramlerden dolayı darboğaz olusuyor 4,8de kullaniyorum. csde cpu sicakligim 70i geçmiyor.
oc ile ilgili çok detay calıştım her tür kararlılık testinden geçti.
dediğim gibi sadece cs2 oynuyorum önerilerinizi ona göre yaparsanız çok memnun olurum. ekran kartımdan çok memnunum cs2 icin yeterlidir diye dusunuyorum yukseltmeme gerek yok bence.
fiyat performans ve 2. el olarak dusunurseniz islemci basta olmak uzere butun tavsiyelerinize acigim, i9 9900k ile yükseltmeyi dusundum (LGA1151) fakat fp olarak 2. el piyasasi cok yuksek o yüzden işlemci ile birlikte anakart ve ramleri de degisebilirim.
şimdiden cok tesekkur ederim, tek odak cs2 olması.