CS2 İşlemcimi kullanmıyo

Oyun ayarlarını arttır ve ekran kartına yükü bindir. En düşük ayarda en yüksek fps vermiyor o işlemcisi iyi olanlar için.
dediğin bi nebze doğru olabilir çünkü grafikleri yükselttikçe fps kaybı çok olmuyo ama zaten yüksekte oynuyorum oyunları

dediğin bi nebze doğru olabilir çünkü grafikleri yükselttikçe fps kaybı çok olmuyo ama zaten yüksekte oynuyorum oyunları
Tekrar okuyayım dedim de , bunlar bayağı yanlış bilgi vermişler , unut dediğimi , csgo 2 bayağı yüksek sistem gereksinimi duyuyor eskisi gibi değil oyun. Ekran kartın yetmiyor ya sen eş yönlü üzmeyi açmışsın bayağı gpu istiyor ya da ayarları düşür. Ekran kartın %100 ise ekran kartın yetmiyordur.

O işlemci ile ekran kartı çoğunlukla darboğaz yapmaz. Yapsa da düşük seviyede olur. İşlemci kötü değil sıcaklık değerlerine bakmanız iyi olur yada işlemci de sorun vardır. Biostan rebar açın. İşlemciyi yüksek performansa ayarlayın. İşlemci puanlama yapan programları indirip işlemcinin alması gereken puana ulaştığına bakın. Son olarak ekran kartını furmarka sokun. Termal macunun işlemci ile temasına dikkat edin o işlemci stok fanda boşta 35-40 oyunda en fazla 65-70 olmalı yüksek sıcaklıklarda ise 90 derece gibi frekans kısar ve doğru düzgün çalışmaz. En son başka bir işletimini tüm her şeyi silip tekrar kurun.

Sıkıntı cs 2 nin shit gibi bi oyun olması işlemcin ekran kartını beslese bile mevzu oyunda kopuyor. Optimizasyonu hala sıkıntılı bir oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,727
Üyeler
197,544
Son üye
shiva18
Geri