CS2 kasa açma siteleri hakkında

chaptan

80+
Reaksiyon skoru
78
Arkadaşlar, bu aralar CS2 kasa açma sitelerine merak sardım. Bayağı da kâr elde ettim. Ancak, sitelere yüklemeleri hep kartımla yaptım. Bir sıkıntı ya da problem olur mu? Deneyimi olan var mı dostlar?
Not: Kullanılan kart HADİ Kart.

hangi siteler size kar bıraktı hocam. Hell case hiç kar bırakmıyor bu aralar bana

Arkadaşlar, bu aralar CS2 kasa açma sitelerine merak sardım. Bayağı da kâr elde ettim. Ancak, sitelere yüklemeleri hep kartımla yaptım. Bir sıkıntı ya da problem olur mu? Deneyimi olan var mı dostlar?
size göre en iyi site hangisidir hocam

bildiğimiz bir siteyse sıkıntı olmaz

Hocam zaten duyduğum kadarıyla bu illegal kumar sitelerinde bile para yükleyince değilde çekince ceza geliyormuş analayacğın devlet kazandığımızın peşinde kaybettiğimizin değil zaten bu siteler skin satış siteleri olarak geçıyor global de parayıda playsultan baynogame de satış yaparak kazanıyoruz bi sıkıntı görmüyorum ben :D
bildiğimiz bir siteyse sıkıntı olmaz

Hocam zaten duyduğum kadarıyla bu illegal kumar sitelerinde bile para yükleyince değilde çekince ceza geliyormuş analayacğın devlet kazandığımızın peşinde kaybettiğimizin değil :D
cs sitesinden bir şey olmaz hocam zaten karta çekmiyoruz genelde skin olarak alıyoruz eğer para olarak çekiceksen kripto hesabına alıcan parayı hiçbirşey olmaz

hangi kasalar kazandırıyo hocam var mı tavsiye :D

hocam 3k tl atsak acaba kar zarar oranımız ne kadar olur akşama denemek istiyorum

Konudan bağımsız nasıl oluyor bu bahsettiğiniz olay hocam?

Geri