ho hocam kaçıncı denemekasadan bıçak çıktı ama fiyatına bakamıyorum fiyatları nedir şuan
Knk heralde 600 dollar falankasadan bıçak çıktı ama fiyatına bakamıyorum fiyatları nedir şuan
5. kasada falan çıktı hocam ama ard arda değil 3 günde bir falan açıyordum saolsınho hocam kaçıncı deneme
Knk heralde 600 dollar falan
285-300 dolar arası
300-500 arası değişiyor.
teşekkürler beyler satıp tekrar kasa açmak için kullanacağım zatensteam dışı sitelerde 210-220 dolar civarı
Steamde 285 dolar 10.750 TL bunu bir sitede satmaya kalkarsan komisyon dahil eline 7000 civari geçebilirkasadan bıçak çıktı ama fiyatına bakamıyorum fiyatları nedir şuan
nerede satıcaksınız5. kasada falan çıktı hocam ama ard arda değil 3 günde bir falan açıyordum saolsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler beyler satıp tekrar kasa açmak için kullanacağım zaten
bu nerenin listesi
csgoskins , her skinin piyasa fiyatını veriyor , bu fiyatlardan satılabilir aşşağı yukarı 10 dolar aşşağı yukarı oynarbu nerenin listesi
steam pazarındaSteamde 285 dolar 10.750 TL bunu bir sitede satmaya kalkarsan komisyon dahil eline 7000 civari geçebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerede satıcaksınız
hocam bu daha önce benimde bşaıma geldi çoklu alımda oluyor. çözümü kurdan dolayı yok normalde çekilen tutarı yazınca onaylanıyor ama bizde tl olduğu için oanki kuru bulucan da doğru çarpıcan da bölücen imkasnsızHocam konudan bağımsız bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Steam Kredi Kartı Doğrulamasına yardım (CS2)
Şimdi bu ilk defa oldu CS kasaları alırken tekli alıyorum genelde ama çok işlem olduğundan durdurdu. Buraya hangi meblağı girmem lazım? Bankada TL olarak gözüküyor, her işlemin maili var Steam'de yaptığım ama hangi meblağı girmem gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?forum.donanimarsivi.com