Öyle birden gitmez. Birinin takas teklifi atması lazım. Attı mı?Bize sat kısmından teklifi kabul ettik şuanda envanterde gözükmüyor. Atıyorum envanteri 1 dk ye
Atarsa kabul etme.Öyle birden gitmez. Birinin takas teklifi atması lazım. Attı mı?
Atamaz ki mümkün değil. Daha bugün çıkarmış.Öyle birden gitmez. Birinin takas teklifi atması lazım. Attı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atarsa kabul etme.
Troll konu mu acaba?Atamaz ki mümkün değil. Daha bugün çıkarmış.
Envanter değil o profil.Bu envanter ama şuan da envanterde gözükmüyor.
Envanterde takas banlı hiç item yok. Pazar'da satmadıysa mümkün değil envanterden gitmesi. Ben troll konu olduğundan şüphelenmeye başladım. Takaslamak için 1 hafta beklemek zorundasın.Yolladı.
Doğru diyosun.Envanterde takas banlı hiç item yok. Pazar'da satmadıysa mümkün değil envanterden gitmesi. Ben troll konu olduğundan şüphelenmeye başladım. Takaslamak için 1 hafta beklemek zorundasın.
Bynoda teklif etti oda kabul etti. Ve şuan envanterde yok. Olay bu. Tabi bynogame dolandırıcı değildir diye düşünüyorun.Envanterde takas banlı hiç item yok. Pazar'da satmadıysa mümkün değil envanterden gitmesi. Ben troll konu olduğundan şüphelenmeye başladım. Takaslamak için 1 hafta beklemek zorundasın.
Takas geçmişini atar mısın?Bynoda teklif etti oda kabul etti. Ve şuan envanterde yok. Olay bu. Tabi bynogame dolandırıcı değildir diye düşünüyorun.